LadyVu.com

Srebro safir prsten

srebrni prsten sa safirom

Safir - lijepe kamenje s dubokim mitske sjaj. Zbog svoje naglašene sposobnosti da asterizam, oni su dragocjene vrste i među najboljima za izradu nakita remek-djela. Dakle, ako ste još uvijek razmišljam, uzmi ga ili ne da divno prsten s velikim safir, kupi ga sada! Ova ljepota nužno mora biti u kutiji, u kojoj su pohranjeni malo blago.

Kako odabrati safir prsten?

Prva stvar koja je imati na umu da kvaliteta čini osnovu mineralnih ukrasa. Poput drugih dragulja, safira besramno kovani moretista svih vrsta, i, stoga, priliku kupiti lažni vrlo velik. Kako se ne bi pasti za mamac, važno je znati da je prsten s prirodnim safir ima neke karakteristične razlike. Prvo, prirodni kamen ima mali nitaste, blijede bijele mrlje, kao drugo, to safir je gotovo uvijek „uređena” paučina malih pukotina. Dobar zlatar će sakriti ovaj put uz pomoć nadležnog rez, ali izbliza su još uvijek vidljivi.O boji kamena, ne brinite, nijanse mogu biti vrlo različiti i ovise o području. Najskuplji - neprozirne, različak plavi safir iz Kašmira, malo jeftiniji od burmanski, oni su zasićene ultramarin boju i veću veličinu. U Šri Lanki, kamenje imati svjetlo plavkasto boje, ponekad žuta, ali vrlo blijede, tajlandski safiri su prilično tamno, ponekad gotovo crno. Lažni kao safira su gotovo uvijek transparentni, jer unatoč manje vrijednosti, oni su mnogo više u potražnji, a izrađeni su prema slici spinel ili kubni cirkonij. Nažalost, kako bi se utvrdilo o krivotvorini može samo laboratorijska istraživanja.

Druga važna točka - prigoda. Na primjer, a vjenčano prstenje s safir kupiti vrlo rijetko. To je zahtjevan kamena i nosite ga svaki dan već godinama nije uvijek praktično. Dakle, ako ste htjeli kupiti nešto um puše, neka bude nema zlatni prsten s safir. Možete odabrati rubin, dijamanti i mnoge druge lijepe, ali više neutralne kamenje. No, angažman prstenovi s safir vrlo su česte. Usput, čak i oni čine osnovu specijaliziranih zbirki vodećih svjetskih brendova. Dakle, s roza safir prsten predstavljen u svakom Tiffany kolekcije dizajniran za angažmane, i angažman srebrni prsten žuta safir mogu naći u Cartier.

Treća stvar što je bitno - to je doba. Ako je nakit je značilo mladu djevojku, potrebno je odabrati srebrni prsten s safir nijansama ružičaste ili srednje ton plave. Najbolje od svega, ako je kovrčava rez. U malim olovke izgledaju sjajno cvijeće, leptire, safir i druge slične nakit istraživanja. Odrasle ženke fit zlatni prsteni s velikim kamenjem ili jednostavnom kombinacijom malih safira.

Kako da se brine za safir prsten?

Kamen je zadržao svoju ljepotu i transparentnost za dugo vremena, obratite pažnju na ove jednostavne pravila:

  • štitnik prsten odvojeno od ostalog nakita. Da biste to učinili, možete uštedjeti vlasnički okvir ili upotrijebite malu kutiju;
  • moguće ne nose prsten na svijetle sunčan dan - to može dovesti do brzog izmaglici;
  • uklonite prsten prije čišćenja, pranja posuđa, kao i obavljanje manjih medicinskih postupaka.

Ako je kamen i dalje počeo zgušnjavati ili mijenjati boju, može se čistiti sapun rješenje. Uzmi kristalno ili porculansku posudu, sipati u nju malo tople vode i dodati malo tekućeg sapuna. U tom rješenju, stavite ukrase i postaviti na svijetle sunčanom mjestu. Nakon nekoliko sati, izvadite kamenje i suho na suncu - što sjaji kao nova.

srebrni prsten sa sapfirom1srebrni prsten sa sapfirom2srebrni prsten sa sapfirom3
srebrni prsten sa sapfirom4srebrni prsten sa sapfirom5srebrni prsten sa sapfirom6
srebrni prsten sa sapfirom8srebrni prsten sa sapfirom9

Video: Elegantan srebrni prsten sa safirima

Video: srebrni prsten sa safir kod 9588

Video: prsten sa prirodnim safirom "Ženeva" PDK15S

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ženske Silver RingsŽenske Silver Rings
Prsten s kamenomPrsten s kamenom
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Srebrna dijamantni prstenSrebrna dijamantni prsten
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Bijeli zlatni prsten s dijamantomBijeli zlatni prsten s dijamantom
Elizabeth Hurley i Shane Warne - tko dobiva prsten s safir?Elizabeth Hurley i Shane Warne - tko dobiva prsten s safir?
Prstenovi od platinePrstenovi od platine
Tribute elegantan luksuz - nakit sa safiromTribute elegantan luksuz - nakit sa safirom
Čarobni svojstva kamenaČarobni svojstva kamena
» » » Srebro safir prsten