LadyVu.com

Prsten sa safirom i dijamantima

Prsten sa safirom i dijamantima

Nema više plemenit i fin kombinacija, od dua dijamanata i safira. Ove dvije kamenje jedinstven u svojoj vrsti i nisu inferiorni u odnosu na druge u vrijednost. Koja je njihova tajna? Posljednji kako bi se jasno dijamant počeo igrati sa svim bojama i otkrio svoj puni potencijal, mora se krenuti metal ili boji kamenje. Ovdje je najprikladniji korund hladno plavo i bijelo zlato. Kombinacija tih triju elemenata omogućuje stvaranje izvrstan ukras, vrijedna svakog crvenog tepiha. Posebno lijep prsten sa safirom i dijamantima, koji je već postao klasik modni nakit.

moderan dijamantni prstenNajupadljivije primjer kombinacijom dva kamena - to je angažman prsten Diana. Ovaj model je implementiran u karmezinovoy ruba (veliki centar kamena, okružen vijencem i kamenčićima). Safir težina 1,8 karata i mali dijamant 14 korišten je kao središnji umetak. Danas, ovaj prsten krasi prsten na prst Kate Middleton, supruga princa Williama. To je izazvalo val interesa u lijepim dijamantni prstenovi, tako da mnoge modne marke su se oslanjali na takve „kraljevskog” dizajn.

Ako ne želite nositi kopiju stranih odlikovanja i žele da izraze svoju individualnost, bolje je odabrati druge opcije. Vrlo moderan izgled prstena s spojnice kanalu u kojem je kamenje stajati u redu blizu jedni drugima. U ovom slučaju se izmjenjuju s dijamantima plavim kristalima u određenom redoslijedu.

Ljubitelji izvornog dizajna će odgovarati neobične dijamantni prstenovi s tak napola gluha cast. U tom slučaju, kamen se održava bez potpore za umetanje, kao da lebdi iznad ukras. Centar može biti dijamant i korund.

Prsten s safir i dijamanta 1Prsten s safir i dijamant 2Prsten s safir i dijamant 3
Prsten s safir i dijamant 4Prsten sa 5 safira i dijamantaPrsten s safir i dijamant 6
Prsten s safir i dijamant 7Prsten s safir i dijamanta 9

Video: Prsten od platine s safir od 2.54 karata i 1,47 karata dijamanata

Video: Prsten s safir i dijamanti. gold585.ru

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dijamantni prsten 1 karataDijamantni prsten 1 karata
Prsten Kate MiddletonPrsten Kate Middleton
Najskuplji dijamant na svijetuNajskuplji dijamant na svijetu
Srebro safir prstenSrebro safir prsten
Zlatna dijamantni prstenZlatna dijamantni prsten
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Naušnice sa safirom i dijamantimaNaušnice sa safirom i dijamantima
Srebrna dijamantni prstenSrebrna dijamantni prsten
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Bijeli zlatni prsten s dijamantomBijeli zlatni prsten s dijamantom
» » » Prsten sa safirom i dijamantima