LadyVu.com

Safir vjenčanje

safir vjenčanje

45 godina života u zakonski brak - ovaj datum safir vjenčanje, što svakako zaslužuje da nosi ime jedne od najplemenitijih i lijepe dragulja. Stoljećima, to simbolizira mudrost, sposobnost da se emocionalno pridržana, mislim da je jasno i donositi dobre odluke.

Važno je napomenuti da je pet godina ranije slavio rubin slavlje. Smatra se da je u tom razdoblju, odnosi između supružnika iz crvene, strastveni, pretvoriti u plavoj, boji mira. Ova promjena ukazuje na to da je njihova ljubav sada ništa ne može uništiti.

Skripta na safir vjenčanje

Ovaj događaj obilježava se široko i stoga pozivamo sve one s kojima godišnjice želim podijeliti radost. Naravno, većina skripte razmisliti o djeci i unucima u paru, te u tom slučaju oni samo prihvaćaju čestitke od prijatelja i rodstvennikov.Rekomenduetsya držati plave proslave ukras. Radije nijanse plave i plave, a ne samo u uređenje banket sala, nego i na odjeći.Ako želite, u slavlju safir svadbene tradicije može uključivati ​​sljedeće:

  • tijekom svečane večere, par razmijenili prstenje sa safirima, je simbol činjenice da je njihov brak bio blagoslovljen od strane nebesa
  • pretpostavlja se da je taj datum je početak novog razdoblja u životu ljubavnika, jer je dan prije godišnjice potrebe da se izbrisani, idite u saunu ili se opredjeljuju za terapeutsku prehranu.

Iznenadite svoje goste predstavljajući ih u slavljenju plavih cvjetova. A „samo u braku” Pokupiti atmosferu vjenčanja zabave, pozvan je na „nevjesta otmicu”, „Prvi ples”.

Ono što je predstavljen na safir vjenčanje?

S safir vjenčanje vezane mnoge praznovjerja. Dakle, prilikom odabiras safir vjenčanja Poklon se preporučuje da se usredotoče na predmete koji se izravno odnose na vode (akvarij, oprema kupelj, ručnici, kupka pribor, zatvoreni fontana, itd).

Veliki dar na safir vjenčanje unučadi, djeca će biti izvučeni na želje plakat za heroje dana. Ne isključuje mogućnost proizvoda sa safirom. Osim toga safir ima umirujuće, ljekovita svojstva. To može biti kao ukras, trice i kutije za nakit, suveniri, figurice. Priuštite supružnici buket plavog cvijeća (lila, različak), s pot zumbul, orhideja.

Zamotajte darove u plavom papiru.

Video: Sapphire vjenčanje

Video: Prikaz slika. Sapphire vjenčanje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Prirodni kamen za znakove zodijakaPrirodni kamen za znakove zodijaka
Safir aparatićSafir aparatić
Rubin vjenčanjeRubin vjenčanje
Kako bi obilježila 10 godina braka?Kako bi obilježila 10 godina braka?
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Dragulja znakova zodijakaDragulja znakova zodijaka
Bijela i plava vjenčanjeBijela i plava vjenčanje
Nijanse plaveNijanse plave
Sea VjenčanjeSea Vjenčanje
» » » Safir vjenčanje