LadyVu.com

Nakit kamenjem

Nakit kamenjem

Za proizvode i pjenušava privukli pažnju, zlatari koriste dragim kamenjem. Pogotovo izgledaju lijepi sastav boji kamenje u duetu sa zlatom. Marka nakit kamenjem su pravi remek-djela umjetnosti.

Nakit od prirodnog kamenaPlacers boji kamenje su zajamčena kako bi privukli pozornost i istaknuti stil djevojke. Preparati mogu biti u obliku životinja, leptira, cvijeća ili drugih fancy oblika ili su lijepo faceted veliko kamenje. Sljedeća klasifikacija nakit mogu se identificirati, ovisno o vrsti kamena:

  1. Nakit sa safirom. Ovaj kamen je druga vrijednost nakon dijamanta, pa se koristi u luksuzni nakit. Kamen ima intenzivan plave boje, ali postoje i druge nijanse. Safir nakit često u kombinaciji s dijamantom, te okvir izrađen od bijelog zlata.
  2. Nakit s granatom. Kamena obojana u tamnocrvena boja, ali postoje slučajevi zelena i žuta. Nar izgleda dobro u okviru žuto / crveno zlato. Danas, asortiman obuhvaća sve vrste prstenja, privjesaka i naušnice s granatom.
  3. Nakit s krizolita. Imaju mnoge varijacije kao kamen ima širok spektar boja. Dakle, u jednom proizvodu moguće je pronaći kamenje žute, ružičaste i limuna boje, i sve će biti berilij. Najvredniji su smaragdno nakit. Zeleni Kamen se odnosi i na berilij.
  4. Nakit sa rubin. Kamen je najteže nakon dijamanta. Osobito cijenjena rubin ljubičasta-crvena nijansa. U duetu sa zlatom naplatak kamen pojavljuje se u svoj svojoj ljepoti. Zbog visoke cijene kombiniranu samo dragulji luksuz.

Osim ovih proizvoda s kamenjem, postoje i drugi, ništa manje lijepe primjerke. zlatni nakit srebro ili se mogu kombinirati s krizolita, opal, akvamarin, rodonit i drugim kamenjem.

Nakit kamenjem 1Nakit kamenjem 2Nakit kamenjem 3
Nakit kamenjem 4Nakit kamenjem 6Nakit kamenjem 5
Nakit kamenjem 7Nakit kamenjem 8Nakit kamenjem 9

Video: Nakit od zlata s dragim kamenjem

Video: Šri Lanka: dragulja i nakita, tsunamija, ribari, kitovi DIO 2 = ROSMAIT PREDSTAVLJA =

Video: Nakit s kamenjem u godini plave koze

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Nakit sa granatomNakit sa granatom
Zlatni nakitZlatni nakit
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Srebrni nakit sa prirodnog kamenaSrebrni nakit sa prirodnog kamena
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Nakit sa topazNakit sa topaz
Swarovski nakit lioraSwarovski nakit liora
Naušnice sa poludragog kamenjaNaušnice sa poludragog kamenja
Nakit od poludragog kamenjaNakit od poludragog kamenja
Nakit od bijelog zlataNakit od bijelog zlata
» » » Nakit kamenjem