LadyVu.com

Naušnice od zlata

Naušnice od zlata

Što nakit je obično prvi u životu žene? Naravno, naušnice od zlata! Mnogi uši probušene kao dijete, a ostatak je riješen na tinejdžer. Kao prvo odabere naušnice izrađene od zlata, jer oni ne uzrokuju alergije. S godinama, ukusi se razlikuju, ali ženske zlatne naušnice uvijek se održava u visoko poštovanje. Na mjesto naivna djeteta modeli dolaze skuplje i čvrste naušnice umetnut s dragim kamenjem i biserima. Takvi proizvodi su uvijek u cijenu i lako može postati obitelj blago.

ženski naušnice zlato - vrste

Iskusni zlatari stvoriti nakit od izuzetne ljepote, koristeći razne dragog i poludragog kamenja, umetanje drugih metala ili zlatne boje. Ove naušnice lako mogu postati dio vašeg svakodnevnog WC ili se koristi za posebne prigode. Naušnice izrađene od žutog zlata naglasit će lijepu boju i svježinu slike i bijelo zlato - što stil je više aristokratski i elegantan.Individualni pozornost, zlatne naušnice s kamenjem. Multi-boji Zalijepi napravio ukras više zanimljiv i jedinstven i stvoriti poseban auru oko osobe. Ovisno o kamenja kojim su sljedeće vrste naušnica:

  1. Zlatne naušnice s kubni cirkonij. Ovi proizvodi su pomalo podsjeća na zlatne naušnice set s dijamanti, kubni cirkonij kao kamen je izvorno zamišljen kao dijamant simulanta. Treba napomenuti da je kubni cirkonij je sintetiziran kamen, pa je cijena fianitovye ukrasa očito ne može biti visoka. U slučaju zlatne naušnice u vrijednosti nije određena brojem kamenja i zlata po težini i složenosti posla.
  2. Naušnice sa lapis lazuli u zlato. Relativno jeftin nakit, ali vrlo originalan i zanimljiv. Za umetanje rabljene lapis lazuli - neprozirni mineral plavo-ljubičasta ili plava. Kamen se tretira kao kupolasti polirani dragulj ili ploča, a zatim umetnuti u zlatnih šapa naušnice.
  3. Naušnice s biserima. Ovi ukrasi su odavno smatra znak elitizma i elegancije. Za dekorativnu koristi organske bisera imaju ugodan biser sjaj. Smatra se najčešće bijela, roza i krem. Naušnice s umecima može se naći u svakom nakit salonu. Manje česta su zlatne naušnice s crnim ili plavim perlama.
  4. Diamond Naušnice. Ovaj ukras luksuz. Dijamantne naušnice mogu biti izrađene od žutog i crvenog zlata, ali prioritet je i dalje bijeli metal. To je onaj koji je organski kombinaciji s prozirnim kamenom, naglašavajući svoj jedinstveni sjaj i igru ​​svjetla.

Osim ovih kamenja može koristiti umetke korund, Beryl, granat, kvarc, opals, turmalini i drugih dragulja. Najmanje izgleda prekrasne naušnice s poludrago kamenje, jantar i koralja.

Naušnice u zlatu bez kamenja

Ovi ukrasi su odavno stekli reputaciju kao najsofisticiraniji i rafiniran. Oni se ne preopterećena s nepotrebnim detaljima i naglaskom na obradu oblik i formu metala. Jewellers bi zlatne naušnice, bez umetaka više originalni, pokušava igrati s oblicima. Najpopularniji su sljedeći modeli:

  • Kongo naušnice;
  • zlatne naušnice ražanj;
  • kovrčava obrasci (cvijeće, leptiri, krila, zvijezde, itd);
  • naušnice kuglice.

Često se koristi za ukrašavanje naušnice nakit emajl, što dodaje bogate boje čak iu većini diskretnim naušnice. Dodajte boju, možete koristiti nekoliko vrsta zlata. Dakle, u jednom naušnica ponekad mogu kombinirati odjednom tri nijanse zlata: crvene, bijele i žute.

Naušnice od zlata 1Naušnice od zlata 2Naušnice od zlata 3
Naušnice od zlata 4Naušnice od zlata 5Naušnice izrađene od zlata 6
Naušnice od zlata 7Naušnice od zlata 8Naušnice zlatne 9

Video: Akcija. Rasprodazha.Katalog nakit od zlata 585 ° prstenje i naušnice №1

Video: Zlato naušnice moda 2016 - 2017 / Zlato naušnice moda 2016 - 2017

Video: Naušnice (zlato) Ekskluzivno

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Naušnice sa emajlomNaušnice sa emajlom
Naušnice sa rubin zlataNaušnice sa rubin zlata
Naušnice u bijelog zlata s dijamantimaNaušnice u bijelog zlata s dijamantima
Zlatne naušnice s kubni cirkonijZlatne naušnice s kubni cirkonij
Zlatne naušnice reseZlatne naušnice rese
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Naušnice sa poludragog kamenjaNaušnice sa poludragog kamenja
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Moda zlatne naušnice 2014Moda zlatne naušnice 2014
» » » Naušnice od zlata