LadyVu.com

Naušnice sa rubin zlata

Luksuzni zlatne naušnice s rubin nakit odavno smatra klasik. Svaka djevojka će biti drago takav dar, jer je rubin - to je lijep dragulj koji je u stanju šarm, stvoriti jedinstvenu atmosferu šik i elegancije. Naušnice sa rubin zlata savršeno nadopunjuju svaku večer odijelo. Ali i kao svakodnevni ukras su dragulji savršeno uklapaju.

Naušnice sa rubin zlatom 1Naušnice sa rubin Gold 2Naušnice sa rubin Gold 3

Prekrasne naušnice s rubinima

Ruby - kamen, imaju sposobnost da daju svoj vlasnik sreću, sreću. Smatra se da je Ruby dekoracije su amajlija ljubavi. Unatoč činjenici da je dragulj za nakit salonima možete odabrati model naušnice, cijena koja će oduševiti svoj demokratski karakter. Cijena dekoracija ovisi prvenstveno o veličini kamena, njegov način rezanja i metala koji se koristi za proizvodnju rub. Klasična žuto zlato oštrica se smatra, ali zlatari često koriste i bijelo zlato.Mlade djevojke radije nose mali nakit, naušnice pusety zašto su popularni. Fine stud naušnice s rubin izgleda elegantno i relativno jeftin. U takvim ukrasima stane sve djevojke kao dnevni opcija. Pusety naušnice s rubin može se nositi u školu i na fakultet i posao. Ove naušnice izgleda nježna, elegantna, diskretan.

Ako govorimo o prosječnom rasponu cijena, možete odabrati naušnice s rubin, od kojih je RIM je bijelo zlato, a dodatni naglasak - mala phianites. Žuto zlato se koristi rjeđe, jer postoji opasnost od „preopterećenje” boja proizvoda. Takve dekoracije su vrlo vidljiv, tako da mislim kroz detalji slike da budu oprezni.

Naravno, možete postati vlasnik ekskluzivnih luksuznih naušnice, umetnut s rubina velikih i nekoliko manjih dijamanata. Ovi skupi ukrasi idealni su za svečane prigode.

Naušnice sa rubin zlata 4Naušnice sa rubin zlata 5Naušnice sa rubin zlatom 6
Naušnice sa rubin zlata 7Naušnice sa rubin zlata 8
Naušnice sa rubin zlata 10Naušnice sa rubin zlata 11Naušnice sa rubin zlata 12

Video: Zlatne naušnice sa safir, rubin, smaragd

Video: Zlato prsten i naušnice s rubin

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dijamantne naušniceDijamantne naušnice
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Naušnice u bijelog zlata s dijamantimaNaušnice u bijelog zlata s dijamantima
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Gold duge naušniceGold duge naušnice
Naušnice sa citrinNaušnice sa citrin
Naušnice sa ahataNaušnice sa ahata
Naušnice s kamenjemNaušnice s kamenjem
Moda zlatne naušnice 2014Moda zlatne naušnice 2014
Naušnice od zlataNaušnice od zlata
» » » Naušnice sa rubin zlata