LadyVu.com

Bulgari naušnice

Bulgari naušnice

Cijeli ženski polovica čovječanstva će sigurno čuli za poznatog talijanskog modne kuće Vvlgari. Među svim tim djevojkama i ženama su takve sreće da ne samo čuli za njega, ali su vlasnici tog nakita kuće Bulgari breda.Shedevry način ne može pomoći, ali oduševljavaju i užitak. Nakit od ove marke - uvijek savršeno linija točnost, kvaliteta i izuzetna jedinstven dizajn. Romantizam, koja je svojstvena Talijanima, dok je čvrstoća koegzistirati savršeno u bilo kojem proizvodu, uključujući i naušnice Vvlgari.

Danas, Bulgari butici, ima ni manje ni više - oko 236 u 24 zemalja. Kako bi se predstavili da izgleda kao barem jedan od butika, osim, naravno, tu je i prilika da se vidi iz prve ruke, što je dovoljno za slušanje citat Andyja Warhola: „Odlazak na Bulgari dućan za mene svodi na ožujak na izložbama suvremene umjetnosti”

Bulgari naušniceJedan od najpopularnijih ukrasi ove tvrtke su naušnice. Njihov dizajn je uvijek raznolik i prilično neobično. Proizvodimo članke zlata, srebra i platine.

Zlatne naušnice Vvlgari - čudo od nakita. Za dugo vremena oni samo dobivaju najbolje ocjene od stručnjaka i vlasnika luksuzni nakit. Doista, izvorni zlatne naušnice Bulgari savršeno kombinirati veličinu i izvrsne kvalitete. Mogu čak reći da je to - to opcija kada nakit To može biti i klasičan i moderan. Kupnjom sebi ova naušnice, dobivate vrijedan dodatak vašem ljepote.

Vvlgari naušnice ludo udobne i ne osjećaju na ušima. Oni su uvijek u modi, a ne ovisi o naplati. Ove naušnice su savršene za svakodnevno nošenje i za posebne prigode.

Izvorni naušnice Vvlgari, naravno, malo skuplji, ali da uvijek izgledaju stilski, karizmatičan i, na kraju, besprijekorno, trebalo odriješiti.

naušnice bulgari1naušnice bulgari2naušnice bulgari3
naušnice bulgari4naušnice bulgari5naušnice bulgari6
naušnice bulgari7naušnice bulgari8naušnice bulgari9

Video: Zlatne naušnice Bulgari kupiti

Video: Set nakita (naušnice i prsten) u stilu Bvlgari

Video: Diamond Naušnice u obliku starih kovanica Bvlgari 504634

Video: Naušnice u bijelog i žutog zlata Bvlgari 31259

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pandora naušnicaPandora naušnica
Bulgari prstenBulgari prsten
Naušnice-lopte na obje straneNaušnice-lopte na obje strane
Bulgari torbeBulgari torbe
Vjenčano prstenje BulgariVjenčano prstenje Bulgari
Bulgari nakitBulgari nakit
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Bvlgari Jasmin NoirBvlgari Jasmin Noir
Nakit bulgaryNakit bulgary
Bulgari parfemBulgari parfem
» » » Bulgari naušnice