LadyVu.com

Neobične naušnice

neobične naušnice

Ideja da je djevojka najbolji prijatelj - dijamanti, teško je opovrgnuti. Skupe ali neobične naušnice od zlata nije uvijek prikladno i nositi ih mora biti vješto. Budući da mnoge mlade dame vole ne samo neobična zlatne naušnice, ali samo original nakit.

neuobičajen naušnice za sve prigodeNaravno, želim se ukrasiti ne samo izvornik nego i kvalitativno stvar. Pa zašto ne pokupiti par naušnica od plemenitih metala u ne-tradicionalnog dizajna? Pogotovo danas, to je vrlo moderan i mnogi poznati nakit tvrtke proizvode cijeli niz dodatne opreme.

  1. Fancy naušnice za sve uha. Oni su pozvani caffey. Ovdje su predstavnici svih dobi i aktivnosti moći će pronaći svoj stil. Mladi i hrabar buniti sigurno će zadovoljiti malo agresivno nakit s križevima, mačeva i zmija. Ako je potrebno dopuniti neobično naušnice uho manje podebljano sliku, odaberite model zlata ili srebra sa kamenjem - oni savršeno ukrasiti čak i večernju haljinu.
  2. Fancy zlatne naušnice Danas u širokom rasponu ćete naći u svakom nakit salonu. Ovaj ogromni prstenovi ili trgovi s neobičnim privjescima, tu je čak i neobična naušnice dugmad u obliku clothespins.
  3. Neobične naušnice u srebrnoj boji često predstavljen u dvije verzije: stilski originalne ideje antički ili vrlo osjetljivo gotovo delikatan nakit od srebra. Je vrlo popularna povrća teme: najfiniji nakit u obliku skeletoniziranih lišća, vretenca, pa čak i pauka. Neobične srebrne naušnice u stilu high-tech u obliku složenih likova, tijela ili druge predmete izgleda nevjerojatno stilski.
  4. Naušnice s neobičnim oblicima iz polimera gline danas ostaju na vrhuncu popularnosti među mladim djevojkama. Ovdje možete naći ili naručiti bilo koji dizajn savršeno: kolači, životinje, poznate logotipi, pa čak i svoje vlastite fotografije.
Neobične naušnice 1Neobične naušnice 2Neobične naušnice 3
Neobične naušnice 4Neobične naušnice 5Neobične naušnice 6
Neobične naušnice 8Neobične naušnice 9

Video: Neobične naušnice | polimer gline

Video: Blitz reli Win Neobične naušnice s kubni cirkonij, obložena platine

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Gold set - naušnice i prstenGold set - naušnice i prsten
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Naušnice sa rubin zlataNaušnice sa rubin zlata
Naušnice u bijelog zlata s dijamantimaNaušnice u bijelog zlata s dijamantima
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Naušnice sa poludragog kamenjaNaušnice sa poludragog kamenja
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Srebrne naušnice bez kamenjaSrebrne naušnice bez kamenja
Moda zlatne naušnice 2014Moda zlatne naušnice 2014
Kongo naušnice - ekskluzivni i neobičniKongo naušnice - ekskluzivni i neobični
» » » Neobične naušnice