LadyVu.com

Zlatne naušnice s topaz

Zlatne naušnice s topaz

Topaza - biser, koji je karakteriziran transparentnosti i nevjerojatnim tvrdoće. Najčešće boje topaza - nebo plavo. Zlatne naušnice s topaz izgleda nježna i profinjena. Dakle, takav ukras - to je izbor ljubitelje elegancije kamena i prave metal ljepote.

Zlatne naušnice sa dragim kamenjem

Zlatne naušnice s topaz - to je vrlo teško ukras ako topaz ima ispravan aspekt, ukras će izgledati uokvirena zlatnim kap u moru. Osim toga, boja topaza utječu sunčeve zrake. Kada su zrake prolaze kroz kamen, stvara ugodan igru ​​bojama kamena i zrake sunca. Kada se mijenja svjetlo topaz možete promijeniti boju.

Za dragim kamenjem su granat. Ovaj kamen se smatra simbolom ljubavi. Naušnice sa granatom, odlučila je dati ženi znak svoje divljenje i ljubavi prema njoj. Boja nara utjelovljuje osjećaj ljubavi, njegova iskrenost i odanost. Zlatne naušnice s granat nevjerojatno lijepa - zlato savršeno naglašava bogatstvo crveno. Ponekad zlatne naušnice ukrašene granat crnog kamena, dajući nakita štednje i samokontrolu.

Govoreći o dragulja teško je ne spomenuti i smaragd. Emerald je drugačiji zasićene zelene. Od davnina, smatra se da je najdragocjenija od svih dragulja. Bio je cijenjen od strane kraljice i kraljeve, kraljice i kraljeve, prinčevima i princezama, kao u dane Kleopatra pregršt dijamanata, bez razmišljanja, imam samo jedan smaragd. I danas je dostupan svim ženama. Zlatne naušnice sa zelenim kamenjem koje će govoriti o profinjenom ukusu svog vlasnika i visokog financijskog blagostanja.Primjer savršene ljepote mogu biti zlatne naušnice s smaragdima i dijamantima ili safirima. Kombinacija tih kamenja smatra se kralj-a.

Nošenje sekularna događaj zlatne naušnice sa smaragda i dijamanata koju su dužni biti na visini. Diviti poglede ne samo muškarci, ali žene i ne možete izbjeći.

Još jedan vrijedan dragulj - rubin. Ruby je vrlo sličan granata, ali se odlikuje jedinstvenim ljubičasta-crvena nijansa. Zlatne naušnice s Ruby - to je doista kraljevski modni dodatak. Ruby kapi postaviti u zlato, ne samo u luksuzni, ali i plemenit.

Zlatne naušnice s poludragog kamenja

Najpopularniji ženske poludragog kamenja - tirkizni, a od ametista. U zlatnom okviru, takve kamenje izgleda kao velik kao dragog kamenja.Najčešće je boja tirkizna - nebo-plava, za razliku od topaza, nije transparentan. Tu su i druge boje tirkiza - smećkaste-zelene, smeđe-plava i sivo-plava. Tirkizna ima voštanu sjaj. Naušnice s ovog kamena često se pripisuje magičnih svojstava - Vjerujem da ih je štiti od raznih tegoba.

Mnogi narodi zlata proizvodi s tirkizno smatra maskota sretnog života i sreće u ljubavnim vezama.

Zlatne naušnice s tirkizno može biti u vintage stilu, te u skladu sa suvremenim način.

Ametist, pak, je savršen u smislu da ima puno boja i nijansi - od svijetlo do tamno ljubičaste, a pri tome ne izgubi svoj šarm. Zlatne naušnice s ametista može odgovarati bilo koji proračun - ametist izgleda sjajno, i velike i male. Sama kombinacija bogatog plemenitog metala i kamena daje neusporediv učinak.

Kako odabrati kamen pravo?

  1. Odabir naušnice zlatne sa kamenjem ovisi o tome gdje ćete ih nositi. Za rad i svakodnevni život je bolje odabrati naušnice sa kamenčićima. Ide na party ili restoran je bolje odabrati zlatne naušnice s velikim i velikim kamenjem koje će iskra svoju ljepotu.
  2. Kamenje u naušnice mora biti u kombinaciji s bojom očiju. Za smeđe oči savršenim ljubičasta ametista i plavi - topaz. Vlasnici blijedo plave i blijedo sive oči ne kupuju zlatne naušnice s tirkizno, oni ne smiju zasjeniti oči.
  3. Izbor zlatne naušnice s kamenjem ovisi o dobi. Starije žene je bolje kupiti klasični s dragim kamenjem, a mlađe cure mogu eksperimentirati sa stilovima.
Zlatne naušnice s Topaz 1Zlatne naušnice s topaz 2
Zlatne naušnice s topaz 4Zlatne naušnice s topaz 5Zlatne naušnice s topaz 6
Zlatne naušnice s topaz 7Zlatne naušnice s topaz 8Zlatne naušnice s topaz 9

Video: Zlatne naušnice s plave topaz i dijamant London kodeks 9646

Video: Plava Topaz Naušnice s plavim topaz

Video: Blitz rally Win Naušnice sa topaz, pozlaćeni

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Naušnice sa ametist zlataNaušnice sa ametist zlata
Zlatni prsten sa topazZlatni prsten sa topaz
Nakit sa topazNakit sa topaz
Pusety sa topazPusety sa topaz
Srebrne naušnice s granataSrebrne naušnice s granata
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Naušnice sa citrinNaušnice sa citrin
Srebrne naušnice s topazSrebrne naušnice s topaz
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
» » » Zlatne naušnice s topaz