LadyVu.com

Zlato vješanje naušnice

Zlato vješanje naušnice

Duge zlatne naušnice potječe iz drevnih vremena, onda, kao i sada naušnice su izrađene u različitim geometrijskim oblicima i različitih duljina.

Viseće naušnice mogu biti napravljene od sintetičkih metala i dragog. No, posebnu pozornost treba posvetiti duge naušnice izrađene od zlata. Duge zlatne naušnice izgledaju više isplativo - zlato savršeno naglašava senzualnost i preciziranja vise naušnice. Oni ne samo ukrasiti ženske uši, a ponavljaju i svaki pokret glave, iznenađujuće za svojim šarmom i živosti.

Među modne sladokusce vrlo popularan visi zlatne naušnice s kamenjem. Ovaj dodatak je savršen za večernji zajedno. Duge naušnice s dijamantima - simbol ljepote i luksuza. Mali kamenci mogu biti smješteni po cijeloj dužini naušnica, a može biti samo na kraju dodatka. Dugo zlatne naušnice ukrašene rhinestones ili draguljima koji dodaje eleganciju luksuz.

Oblik zlatnih naušnica klempav

Klimanje naušnice su podijeljeni u dvije vrste:

  1. usamljen (Koji se sastoji od jednog glavnog dijela).
  2. prikupljeni (Sastoji se od nekoliko dijelova). Viseće naušnice prikupljenih može se sastojati od kratkih i dugih lanaca, ukrašen kamenjem različitih veličina.


Viseće naušnice mogu biti cijeli sastav različitih dijelova: isti ili potpuno različiti u veličini i strukturi. Oni mogu biti kaskadnog na istoj razini ili na različitim razinama. Ove sposobnosti danas postoji nevjerojatno mnogo oblika klimanje naušnice.

Zlatne naušnice, rese također može podijeliti u još dvije skupine:

  1. S lanca. Mnogi zlatara stvoriti svoje radove, koristite lance. Oni mogu poslužiti kao glavni dio, kao primjer, zlatne naušnice, lanci, ili zadržati za sebe kakav je lik, kao što su lopte, ili srce.
  2. Bez lanca. Mnogi zlatara povezivanje dijelova međusobno, čime se formira dugu okov.

Zbog raznolikosti oblika, možete odabrati naušnice koje će odgovarati na lice - istaknuti prednosti i sakriti nedostatke.

Kamenje za duge zlatne naušnice

Dragulji dati dearness ukras, luksuz i otmjenost. Klimanje naušnice s kamenjem često izgledaju puno precizniji i sofisticiran. Najčešće visi naušnice ukrašene rubin, topaz i smaragd. Što govoriti o vise dijamantne naušnice koje uvijek ostaju izvan konkurencije - dijamant sjaj u kombinaciji sa zlatnim svjetlinu kombinira doradu, plemenitost i samopouzdanje. Ali, to je vrijedno ukras skupo, tako malo može priuštiti.

Zlatne naušnice s rhinestonesViše dostupna je zlatne naušnice rese ukrašena rhinestones. Sami dijamanata ne odnose na nakit, ali, unatoč tome, oni su vrlo dobro mogu ukrasiti plemenitih kovina. dijamanata kvalitete ponekad vrlo slične dijamanata. Jedina stvar koja se može razlikovati od dragulja je nedostatak karakterističan sjaj dijamanta.

Duge naušnice u futuristički stil

U današnje modne naušnice često nalaze visi u futurističkom stilu. Ovaj stil pojavio u 60-ih godina prošlog stoljeća. Danas je pronašao kartu, ne samo u odjeći nego iu pribor.

Glavne značajke zlatne naušnice, načete u futurističkom stilu:

  • Pravci u ukrasa;
  • akutna kutova;
  • geometrije svih dodatnih dijelova;
  • jednostavnost i originalnost cijele ukras.

Naušnice u futurističkom stilu pogodno za poslovne odjeće za večernji klasične haljinu. Glavno pravilo - u skladu s jednostavnošću i geometrijskih oblika na cijelom putu.

Zlatni privjesak naušnice 1Zlatni privjesak naušnice 2Zlatni privjesak naušnice 3
Zlatni privjesak naušnice 4Zlato vješanje naušnice 5Zlatni privjesak naušnice 6
Zlatni privjesak naušnice 7Zlatni privjesak naušnice 8Zlatni privjesak naušnice 9

Video: Zlatna naušnica proizvoda

Video: Viseći zlatne naušnice kupiti

Video: Gdje kupiti viseće zlatne naušnice Ovdje najljepše jeftine suvenire

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dijamantne naušniceDijamantne naušnice
Gold set - naušnice i prstenGold set - naušnice i prsten
Zlatne naušnice s tirkiznoZlatne naušnice s tirkizno
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Gold duge naušniceGold duge naušnice
Duge naušniceDuge naušnice
Zlatne naušnice sa Swarovski kristalimaZlatne naušnice sa Swarovski kristalima
Zlatne naušnice bez kamenjaZlatne naušnice bez kamenja
Moda zlatne naušnice 2014Moda zlatne naušnice 2014
Naušnice od zlataNaušnice od zlata
» » » Zlato vješanje naušnice