LadyVu.com

Kišobran kao dio slike

Kišobran kao dio slike

U XVI stoljeću, krovna smatralo pribor koji mogu priuštiti samo bogati dama kvalitete. Bili su ponosni i divio. Danas, ženski kišobran - čest gost modnih kolekcija. U jesen je to potrebno stvar, tako da stvaranje moderne slike i korištenjem novih stilskih rješenja, dizajneri ne zaboravi kišobran, koji bi trebao u potpunosti u skladu s aktualnim trendovima.

Ženski modeli suncobrani

Suncobrani možda ne razlikuju se samo po svom mehanizmu, ali i model. Glavna uloga u ovom slučaju, gornji dio pribora sviranja, naime, može imati različite oblike. Postoje četiri osnovna tipa nape:

  1. klasik kišobran uz uobičajeni za nas čine kupolu.
  2. Kavez (ptica kavez). Kupola haube podsjeća na okrugli kavez za ptice.
  3. Dvostruki suncobran. Ovaj model štiti od kiše samo dvoje ljudi. Kada je zatvoren, to izgleda kao kišobran-trske.
  4. Izvorni kišobrani s nestandardnih oblika kupole. To može biti kvadratni ili piljene-off ugla.

također dame suncobrani može varirati broj žbica. Tu može biti standardni broj - osam ili još mnogo toga. Kišobrani s više žbice su elementi kineskom stilu, tako da je moda za njih došla u modu na istoku. No, dizajneri su koristili samo izgradnja kišobran, mijenjanje stila pribor. Danas možete pronaći običan kišobrane i svijetle s puno cvijeća. Posebna popularnost dobio kišobrani koji nalikuju duga - oni izgledaju vrlo vesela.

Kako odabrati kišobran?Unatoč glavni zadatak kišobran - štite od kiše - i dalje je pribor koji želite biti u mogućnosti odabrati pravo odijelo.

Ako ste uspješna poslovna žena, a zatim vaš ormar će zauzeti počasno mjesto crno ili bijelo kišobran. Ako želite nešto svježe, onda obratite pozornost na klasičan okriljem duboke boje ili sa skromnim slici. To može biti apstrakciju, veliku i blijedi cvijet ili geometrijskih oblika.

Za ljeto romantična slika - svjetlo haljina, sandale tanke pete i Bolero - najbolje je odabrati transparentan „kavez”. Ovaj kišobran će vas zaštititi od hladnog ljetne kiše, u isto vrijeme dati sve lakoću slike. No, imajte na umu da se pod tim kišobranom neće moći da hoda s djevojkom ili dečkom, kao kavez namijenjen isključivo za jednu osobu.

Ništa manje zanimljiva kombinacija „kavez” i jesenskim kaputom. Glavna stvar koja bojanje kaput nije bio strašan - crna, siva boja neće moći naglasiti ljepotu glavnog pribora. No sloj svijetle boje - žuta, crvena, plava, zelena će izgledati odlično u kombinaciji s prozirnim kišobran. Padaju žuto lišće će dati poeziju svoju sliku.Za svijetle vesela djevojka je savršen za podsjećajući duge kišobran ili suncobran s originalnim uzorkom. Na primjer, ovaj kišobran, koji mogu nalikovati lubenicu - iznutra je crvena s crnim točkama, a izvana zelena sa crnim prugama neravnim. Ovaj uzorak će razveseliti ne samo ti, nego i svi ljudi koji vas vide.

Ako želite da se ističu iz gomile, onda imate kišobran nestandardnih oblika - square - idealan izbor. On će štititi bolje od cijele godine, ali će izgledati življe i zanimljivije. Styling pribor može dati velike ili male vrpce na rubovima. To će izgledati nježna i ženstvena.

Za svakodnevna odjeća treba pokupiti kišobran u malim stanicama iz kojih će se viju Englesku. Ovaj kišobran će biti u skladu s poslovnom odijelu, haljina, traperice i topli kaput.

Kišobran kao dio slike 1Kišobran kao dio slike 3
Kišobran kao dio slike 4Kišobran kao dio slike 5Kišobran kao dio slike 6
Kišobran kao dio slike 7Kišobran kao dio slike 8Kišobran kao dio slike 9

Video: Napravite autor kišobrane, ručne Masterclass

Video: Lekcija broj 10 "kišobran" (Dio 1)

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Sve je stvar u kišobranaSve je stvar u kišobrana
Čipka kišobranČipka kišobran
Vjenčanje kišobranVjenčanje kišobran
Kako popraviti kišobran-automatski?Kako popraviti kišobran-automatski?
Moda suncobraniModa suncobrani
Moda kišobrani 2013Moda kišobrani 2013
Kišobran MoschinoKišobran Moschino
Žene suncobraniŽene suncobrani
Zašto san kišobran?Zašto san kišobran?
Koliko puta u životu nosi plod mrkve?Koliko puta u životu nosi plod mrkve?
» » » Kišobran kao dio slike