LadyVu.com

Kišobran

kišobran

Danas stanovnici velikih gradova, odlaze kući na oblačan dan, sve više vole praktičan sklopivi kišobran. Ovi modeli se mogu lako uklopiti u ženskoj torbici i ne ograničavaju pokrete nakon završetka kiše.

No, tijekom lagane šetnje kroz park ili mirnim ulicama grada, koje je prikladnije za ženski kišobran. Ova varijanta kombinira funkcije kišobran, trske i elegantan pribor, evocira uspomene na stare Engleske.

Kišobran - pouzdanu zaštitu od vremenskih

Zbog svojih dizajn, štapove-kišobrane više izdržljiva i pouzdana od Ženska automatski kišobran. Okvir bez spojeva omogućuje ovaj model kako bi dobili okrugli oblik. Kao rezultat toga, možete dobiti bolju zaštitu od kiše i jakih udara vjetra.Unatoč činjenici da su štapove-kišobrane, zauzimaju više prostora od sklopivi kišobran, ne treba misliti da su oni nužno moraju biti teška. Jedan od pokazatelja kvalitete kišobran je njihova težina. Kvalitativna model bi trebao težiti ne više od tri stotine grama (kao što su krovne kostur izrađen od laganog, ali vrlo snažnim aluminija).

Kako odabrati žensku Umbrella?

Prilikom odabira kišobran treba obratiti posebnu pozornost na sljedeće pojedinosti:

 1. Kao što je ranije navedeno, Kišobran je osmišljen kako bi se ne samo u zaštiti od kiše, ali također igraju ulogu stilski pribor. Stoga je od velike važnosti kada se odabrani igra boja i kvaliteta materijala rastegnut na okvir. Najčešći materijal koji se koristi za kišobrane poliestera, međutim, mnogi proizvođači čine eminentna suncobrane od jacquard tkanine. Najpopularniji boje za kišobrane, Lovački:
  • klasične crne zonty-
  • transparentan zonty-
  • žuta suncobrani trosti-
  • crvena zonty-
  • mlijeko i bijeli kišobran.


  • Neobično varijanta - ženskog prozirna kišobran-trska u obliku kupole. Ovaj model, zahvaljujući posebnom obliku, mogu naći utočište u vas od kiše, ali u isto vrijeme će preskočiti sunčeve svjetlosti. Još jedna vrlo važna prednost kišobrane - mogućnost kombinirati s bilo kojim odjevnih stilova i boja. Ako želite da se ističu iz gomile, zaustaviti svoj izbor na Crvenom kišobran. Takva opcija će izgledati odlično s monokromatskim odjeća pokorio nijanse.

  • Važnu ulogu u odabiru Umbrella igra pero. Branded suncobrani su obično izrađena s drvenim baze, ali je vrlo popularan, a kišobrani s jezgrom od visoko kvalitetne plastike. Imajte na umu činjenicu da je drška kišobrana, koji se nalazi u dlanu. Također vam preporučamo kupiti kišobrane s drškom u obliku kuke, jer tim kišobranima možete uhvatiti naslon ili objesiti na vješalicu kad vam to odgovara.
  • Prilikom odabira Kišobran zapamtiti i da ga treba prilagoditi svoju visinu. Petite dame su najbolje izbjegavati kišobrane s velikim kupolama, budući da takvi modeli vizualno vas da u nastavku. Pokušajte odabrati za sebe jasan model ili svijetlim nijansama s dubokim kupole.

  Kako nositi kišobran-štap?

  Dakle, nakon čitanja ovih savjeta, možete sigurno ići za kupnju kišobran. Međutim, imajte na umu da za izabrati pravi model nije dovoljno. Vrlo je važno da nose kišobran-trske ispravno. Danas, mnogi kišobran prodan zajedno s praktičnom torbica koja se može nositi na ramenu. Većina modela su još uvijek u njihovim rukama. Zato je vrlo važno odabrati pravu kišobran ispod odjeće.

  Ako volite sportski stil, bolje zaustaviti svoj izbor na prikladnije sklopivi kišobran, ali za kreativni um, kao i za ljubitelje klasičnog stila, Kišobran savršeno uklapa.

  Kišobran 1Kišobran 2Kišobran 3
  Kišobran 4Kišobran 5Kišobran 6
  Kišobran 7Kišobran 8Kišobran 9

  Video: Popravak suncobrani kišobran staviti dio 9 rastavljanje montažnih popravke

  Video: Čovjek štapa kišobran

  Video: Kišobran trske ženski slon Tri crna sa šarenim pločicama u krug

  Video: Čovjek štapa kišobran

  Dijelite na društvenim mrežama:

  Povezan
  Vjenčanje kišobranVjenčanje kišobran
  Kako popraviti kišobran-automatski?Kako popraviti kišobran-automatski?
  Moda suncobraniModa suncobrani
  Moderan ženski kabanicaModeran ženski kabanica
  Moda kišobrani 2013Moda kišobrani 2013
  Kišobran MoschinoKišobran Moschino
  Žene suncobraniŽene suncobrani
  Kišobran stajati u hodnikuKišobran stajati u hodniku
  Zašto san kišobran?Zašto san kišobran?
  Koliko puta u životu nosi plod mrkve?Koliko puta u životu nosi plod mrkve?
  » » » Kišobran