LadyVu.com

Svrab u mokraćnu cijev

svrab u mokraćnu cijev

Ponekad žene imaju takav neugodan osjećaj, kao što su svrbež u mokraćnu cijev. Bez obzira na razloge je pozvan, to je razlog za obvezno upućivanje specijalistu. Ako svrab u mokraćnu cijev, to može biti simptom tome kako uobičajenih alergija i ozbiljnijih bolesti urogenitalnog sustava.

Uzroci svrbeža u mokraćnu cijev

Najčešće, nemir u mokraćnu cijev izazvala različite vrste infekcija urinarnog trakta uzrokovanih klamidija, trichomonads, gonococci, stafilokoki, E. coli.svrbež i peckanje u mokraćnoj cijevi - glavne karakteristike genitalnih infekcija i uretritisa. Ako se takvi simptomi uzrokuje uretritis, pacijent je također zabrinut često nagonom za mjehur i boli u tom činu.

Svrbež uretre područje je u većini slučajeva samo jedan simptom takve bolesti već simptomatično Trihomonijaza i gonoreja.

U nekim slučajevima, razlozi za pojavu svrbeža u mokraćnu cijev, cistitis djeluje. Upalni proces u mjehuru razvija, ako je infekcija prodire u njega, na primjer, debelog bacil. Svrab u ovom slučaju su se pridružili često i bolno mokrenje, urinarnu inkontinenciju, bol u predjelu prepona.Svrbež u mokraćnoj cijevi - konstanta popratnih takve uobičajene su bolesti kao što urogenitalnog kandidoza, koji ima gljivičnog podrijetla. Bolest je opasna po komplikacija, kao što su cistitis i uretritisa.

Ako je svrbež u mokraćnu cijev bi ometali više od 24 sata, to je u pratnji bilo razdvajanja, postaje učestalo mokrenje, ili postoji i najmanja šansa za ugovaranje spolno prenosivih bolesti, uvijek biste trebali posjetiti liječnika koji dijagnosticirati bolest i poduzeti mjere za njegovo liječenje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
PseudogonorrheaPseudogonorrhea
Cistitis nakon blizu - uzrociCistitis nakon blizu - uzroci
Neugodni osjećaji nakon mokrenjaNeugodni osjećaji nakon mokrenja
Gori u mokraćnu cijevGori u mokraćnu cijev
Uretritis kod žena - liječenjeUretritis kod žena - liječenje
Peckanje u mokraćnoj cijeviPeckanje u mokraćnoj cijevi
Nelagoda u mokraćnu cijevNelagoda u mokraćnu cijev
Trihomonijaza u trudnoćiTrihomonijaza u trudnoći
Pijesak u mjehuruPijesak u mjehuru
Trichomonas uretritisTrichomonas uretritis
» » » Svrab u mokraćnu cijev