LadyVu.com

Cistitis nakon blizu - uzroci

cistitis nakon uzroka afiniteta

Mnogi suočen s neugodnim simptomima uzrokovane cistitis. Iz nekog razloga cistitis mogu se pojaviti nakon intimnosti, a to je objašnjenje. Uzrok cistitisa nakon seksa se smatra blizina prirodnog fokus infekcije na vanjskom otvoru uretre. I mikroorganizmi iz crijeva može pasti u vaginu ili uretre.

predisponirajući čimbeniciSada ćemo pokušati shvatiti zašto cistitis počinje nakon seksa, i da je unaprijeđen. Najčešći uzrok cistitisa nakon seksa je šteta na vanjskom otvoru uretre epitela. To je osobito karakteristično nakon prvog spolnog kontakta (defloratsionny cistitis). No, ako se simptomi ponavljaju stalno i antibiotici ne uvijek pomoći, trebali biste uzeti u obzir druge razloge zašto cistitis nakon seksa:

  1. Anatomske značajke povezane s ulaznim položaja anomalije u uretru. To može biti takozvani „vaginalizatsiya uretre.” To je ulaz u mokraćnu cijev otvara preblizu ulazu u rodnicu. To stvara povoljne uvjete za izmirenje mikroorganizama urinarnog trakta.
  2. Ostale anatomske značajke strukture - to je uretra. I za vrijeme ulaska spolnog odnosa rupe u mokraćnu cijev. I patogeni iz susjednih zona lako „pokreće” u uretru i dalje kreće u mjehur.
  3. Uzrok „vaginalizatsii” može također biti ostaci himena. U ovom trenutku, postoji svibanj biti priraslica. I u ovom slučaju je uzrok cistitisa nakon seksa je da šiljci tijekom seksa raseljeni i „povući” za okolouretralnye tkiva i mokraćne cijevi.
  4. Drugi razlog koji objašnjava zašto je cistitis nakon seksa, je infekcija infekcija. Uzročnik može utjecati ne samo spolne organe, ali i kolonizirati uretru. Kasnije ulazi u mokraćni mjehur, uzrokujući cistitis.
  5. Poboljšana sklopivi sluznice oko ulaza u mokraćnu cijev. Zbog nakupljanja sluzi i vaginalnog sekreta, takva mjesta su dobar izvor zaraze.

terapije

Na prvom mjestu kako bi se uklonili uzrok upale nakon bliskog, korištenje antibiotici cistitis liječenje. Također je važno istodobno liječenje upalnih bolesti genitalnih organa.

Kada je „vaginalizatsii uretra” kirurško liječenje. Rad je potrebno, koja uključuje ispravak anatomskim značajkama. To eliminira recidiva.

Video: Top 15 situacija nakon seksa

Video: medeni cistitis

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Koji su simptomi cistitisa u žena?Koji su simptomi cistitisa u žena?
Uzroci cistitis u ženaUzroci cistitis u žena
Uretra transpozicijaUretra transpozicija
Mogu li imati spolni odnos na cistitis?Mogu li imati spolni odnos na cistitis?
Svrab u mokraćnu cijevSvrab u mokraćnu cijev
Akutnog cistitisaAkutnog cistitisa
Postkoitalno cistitisPostkoitalno cistitis
Cistitis i drozdCistitis i drozd
Cistitis nakon seksaCistitis nakon seksa
Cistitis: uzroci, simptomi, liječenje, cistitis tijekom trudnoćeCistitis: uzroci, simptomi, liječenje, cistitis tijekom trudnoće
» » » Cistitis nakon blizu - uzroci