LadyVu.com

Cistitis i drozd

cistitis i drozd

Cistitis u žena je vrlo čest, osobito u reproduktivnoj dobi. To je zbog strukturnih obilježja ženskog genitalnog organa. Cistitis i drozd se često pojavljuju u isto vrijeme, međutim, upale mjehura događa u početku, a zatim ulazi patogene flore vagine i narušava njegovu mikrofloru, ali ponekad obratno - genitalne infekcije koje uzrokuju kandidijaza može postati uzrok cistitisa. Dalje, gledamo kako cistitis se događa protiv pozadina od kos, i kako ih liječiti.

Kako razlikovati cistitis od drozd?

Budući da je cistitis i drozd imaju slične simptome, a liječenje su temeljne razlike, ne bi trebalo biti diferencijalna dijagnoza između ove dvije bolesti.

Dakle, prvi simptom akutne upale mjehura su oštri bolovi u trbuhu i peckanje tijekom mokrenja. Opisan je tužba može biti u pratnji groznica i simptomi trovanja (slabost, slabost, bolovi u tijelu).Kandidijaza bolesnik može žaliti bolno mokrenje, ali se simptomi upale u ovom slučaju neće. Kandidijaza može poremetiti nelagodu pacijenta tijekom seksa, kiselo vaginalni iscjedak, i svrbež i spaljivanje.

Diferencijalna dijagnoza tih bolesti je teško u kroničnih i tromi oblici obzir zabolevaniy.Pravilno dijagnoze će omogućiti ispravan prikupljenih povijest. Dakle, cistitis se često javlja nakon izlaganja hladnom, pad imuniteta, nakon porođaja, a drozd nakon promjene seksualnih partnera ili nezaštićenog spolnog odnosa.

Cistitis i drozd - liječenje

Liječenje drozd i cistitisa su različiti, jer oni imaju vrlo različite razloge za pojavu. Etiološki agens za cistitis bakterijska flora i drozd - gljivične flora (kandidijaza).

Tako, kada se daju antibiotici cistitisa (4) i fluorokinoloni generacije uroseptiki (Furomag). Kada se primjenjuje drozd antifungalima (flukonazol Diflucan). Ako drozd javlja nakon cistitis je navedena droga grupa kombinirati.

Dakle, mi smo u obzir takve neugodne bolesti kao što su kos i cistitisa u žena. Često je pojava drozd može sekundarno uzrokuju cistitis, i obrnuto. Točno dijagnosticirati i poduzeti adekvatne terapije trebali konzultirati liječnika.

Video: Piti soda i peroksida šok !! Neumyvakin cistitis, pijelonefritis kvasac alergiju posta sirova hrana

Video: drozd, cistitis, hipertenzija - Najčešće bolesti koje se pogoršavaju u ljeto

Video: Visoki krvni tlak, cistitis, drozd: ljetne zdravstvene probleme

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Upala mjehura u djeceUpala mjehura u djece
Kronični cistitis - SimptomiKronični cistitis - Simptomi
Analiza mokraće cistitisAnaliza mokraće cistitis
Koji su simptomi cistitisa u žena?Koji su simptomi cistitisa u žena?
Bol tijekom mokrenja u ženaBol tijekom mokrenja u žena
Cistitis u trudnoćiCistitis u trudnoći
Uzroci cistitis u ženaUzroci cistitis u žena
Hemoragijski cistitis - liječenjeHemoragijski cistitis - liječenje
Intersticijski cistitisIntersticijski cistitis
Akutni cistitis - liječenjeAkutni cistitis - liječenje
» » » Cistitis i drozd