LadyVu.com

Hemoragijski cistitis - liječenje

liječenje hemoragijski cistitisGlavna razlika u odnosu na uobičajene hemoragijski cistitis - prisutnost krvi u mokraći. Može biti prisutan u različitim količinama i dati fiziološko ružičaste tekućine, crvenu ili blatni smeđe boje. U težim slučajevima, možda ćete primijetiti krvnih ugrušaka različitih veličina. Tako urin ima neprirodnu smrad.

Kod žena, hemoragijski cistitis je mnogo rjeđe nego u muškaraca. Plan liječenja hemoragijski cistitis ovisi o tome što je uzrokovalo bolest - bakterija, virusa ili gljivica. Najčešće je uzročnik bolesti postaje bakterijska infekcija koja je prodrla u mjehuru, uzrokujući upalu.

Simptomi hemoragijski cistitisSimptomatologija bolesti je identičan normalan cistitisa - žena koja ima grčeve tijekom mokrenja, što je gotovo nemoguće - mokraća je pušten doslovno pao. Tu su bolovi u donjem dijelu trbuha, na toleranciju vrlo intenzivan, često je bolest popraćena vrućicom. Posebnost ove vrste cistitis - bojenje krvi urina.

Kako liječiti hemoragijski cistitis?

Glavni zadatak - utvrditi uzrok lezija mokraćnog mjehura i da se bore s njom. Često, ako hemoragijski cistitis uzrokovan bakterijom je dodijeljena terapija antibiotici. Kada je virusna lezija je stimulacija imunog sustava.

Hemoragijski cistitis u ženaOsim toga, propisati lijekove za povećanje razine hemoglobina u krvi, pomoću temperature, bola i sosudoukreplyayuschie hemostatskog agent. Ako je bolest nestala, a ugrušci se spriječilo ispuštanje urina, ispiranje mjehura izvodi se pomoću sonde.

Dijeta za hemoragijski cistitis

Bolest uključuje poboljšanu režim za piće, koja osim uobičajenih čajeva, uključuje sok od brusnica, mineralna voda i breza SAP. U vrijeme liječenja dijeta je potrebno ukloniti sve oštre i kisele hrane kako ne bi iritiraju zid mokraćnog mjehura.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Cistitis u pasa - Simptomi i liječenjeCistitis u pasa - Simptomi i liječenje
Kronični cistitis - SimptomiKronični cistitis - Simptomi
Analiza mokraće cistitisAnaliza mokraće cistitis
Cistitis u trudnoći - SimptomiCistitis u trudnoći - Simptomi
Koji su simptomi cistitisa u žena?Koji su simptomi cistitisa u žena?
Uzroci cistitis u ženaUzroci cistitis u žena
Je li moguće uživati ​​u cistitis?Je li moguće uživati ​​u cistitis?
Kronični cistitis u žena - simptomi i liječenjeKronični cistitis u žena - simptomi i liječenje
Hemoragijski cistitisHemoragijski cistitis
Cistitis u Cats: TreatmentCistitis u Cats: Treatment
» » » Hemoragijski cistitis - liječenje