LadyVu.com

Krv u mokraći u cistitisa

krv u mokraći u cistitisa

Cistitis - je ozbiljna bolest koja zahtijeva odgovarajuće liječenje pod nadzorom liječnika. A ako je bilo krvi u urinu, to nužno mora biti ispitan, jer to može dovesti do komplikacija. Najčešći uzrok za to je virusna infekcija, bakterija od ulaska u mokraćni mjehur, reakcija na upotrebu određenih lijekova ili mehaničkih oštećenja.

Zašto je krv u mokraći u cistitisa?

Povreda javlja sluznicu mokraćnog mjehura, krvne žile su izloženi i postaju propusne za krvne stanice. Nekoliko kapi krvi na kraju mokrenja često stoje u cistitis. No, ako je mokraća postaje blijedo ružičaste ili zapušten, mijenja miris, a osoba osjeća slab, onda je to opasno. To se zove hemoragijski cistitis i tokovi imaju tendenciju da se više teško. Zbog gubitka krvi anemije ili slabokrvnosti. Cistitis prisutnost krvnih ugrušaka u mokraći može dovesti do začepljenja mokraćne cijevi.

simptomi hemoragijski cistitis:

  • što obično prati visoka temperatura, zimica, i slabost;
  • bolno mokrenje, vrlo česte, ali većina lažnih želje;
  • urin postaje ružičasta ili crvene boje, ima oštar neugodan miris, to može biti ugrušci ili krvi suzama.


Ovaj oblik bolesti ne ide bez liječenja, a može dovesti do opasnih posljedica, do infekcije krvi. Dakle, liječenje treba odmah početi. A neki narodni lijekovi u tom slučaju neće biti dovoljno.

Nego liječiti cistitis krvlju?

Važno je ukloniti uzrok upale. U tu svrhu imenuje antibiotike i antimikrobna sredstva. Ako hemoragijski cistitis uzrokovan virusima - uzimate antivirusne lijekove. Nije potrebno da se samo-liječiti, jer često je razlog za takav tijek bolesti ispravno propisane lijekove.

Obvezni za liječenje cistitisa s uočavanje prijem i sosudoukreplyayuschee hemostatskih agenata. krv u mokraći cistitis liječenjeU većini slučajeva, liječenje se provodi u bolnici i droge intravenozno. Važno je da se eliminiraju gubitak krvi i razbiti krvnih ugrušaka u cistitis, tako da nisu blokirane mokraćnog kanala.

Budite sigurni da pijete puno tekućine. Bolje hoće li to biti preparata od ljekovitog bilja kao što su stolisnik, PLANIKE brusnica ili lima. Dobro pitke mineralne vode bez plina, brusnica sok ili brusnica. To će vam pomoći da brzo povući iz mokraćnog mjehura bakterije i proizvodi njihove metabolizam.

Ako imate krv u mokraći u cistitisa, liječenje treba odmah početi. Ne pokušavajte se nositi s vlastitom bolešću, svakako se obratite liječniku.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Analiza mokraće cistitisAnaliza mokraće cistitis
Cistitis u trudnoći - SimptomiCistitis u trudnoći - Simptomi
Koji su simptomi cistitisa u žena?Koji su simptomi cistitisa u žena?
Uzroci cistitis u ženaUzroci cistitis u žena
Hemoragijski cistitis - liječenjeHemoragijski cistitis - liječenje
Je li moguće uživati ​​u cistitis?Je li moguće uživati ​​u cistitis?
Akutni cistitis - liječenjeAkutni cistitis - liječenje
Kronični cistitis u žena - simptomi i liječenjeKronični cistitis u žena - simptomi i liječenje
Hemoragijski cistitisHemoragijski cistitis
Cistitis u djece - simptomiCistitis u djece - simptomi
» » » Krv u mokraći u cistitisa