LadyVu.com

Kronični cistitis - Simptomi

kroničnih simptoma cistitisa

Upala mjehura - je najčešći patologija urogenitalnog trakta, koje na nježniji spol je češće nego u muškaraca. Razlog za to su anatomske i fiziološke karakteristike strukture i dužine uretre. S obzirom na činjenicu da žene ga imaju na kraćim infekcija lakše kroz to prodrijeti u mjehur. Osim toga, uzrok može biti cistitis traumatsko oštećenje mokraćnog mjehura tijekom poroda, nakon čega slijedi infekcije. Dalje, gledamo razloga kronični cistitis, njegove karakteristične simptomi i liječenje.


Simptomi kroničnog cistitisa u žena

Znakovi kroničnog cistitisa u žena pojavljuju se samo u razdoblju pogoršanja i remisije, a pacijent nije smetalo. Prijelaz od akutnih oblika kroničnog cistitisa najčešće je uzrokovana prekidom liječenja ili liječenja nije dovoljno snažan antibakterijski lijekovi.Klinička slika akutne egzacerbacije kroničnog cistitisa su slični onima u akutni oblik. Žena brine jake bolove u trbuhu, često i bolno mokrenje. U jednoj studiji o pacijentu u krvi Test pokazuje znakove upale. Urin u cistitis nije transparentna, ima vidljiv ostatak, leukociti u cijelom vidnom polju i bakterija. Pogoršanja kroničnog cistitisa može biti zbog smanjenja tijela obranu zbog prekomjerno, stres, prenapregnuti, i popratne bolesti.

Posebno u liječenju kroničnog cistitisa u žena

Liječenje žena s kroničnom rekurentne cistitis drži urologa, nakon pomnog prikupljanja pritužbi, anamneze, pregleda i potpune kliničke i biokemijske pregled. Ona je obavezna da se propisati antibiotike. Najveća osjetljivost na urogenitalnih infekcija antibiotika fluorokinoloni (ciprofloksacin, gatifloksacin). Neophodan u liječenju infekcija urogenitalnog Nitrofurani (Furomag, Bactrim). Široka primjena u liječenju kroničnog cistitisa nađeno fizioterapeuta (jontoforezu i elektroforezu s antibakterijski pripravaka inductothermy, aplikacija s ozokerit). Kompleks propisuju lijekove koji povećavaju imunitet (multivitaminske komplekse timalin, ehinacea).

Kronični cistitis daje neku ženu mnogo problema. Osim neugode i dalje je leglo kronične infekcije, koja može ići gore i uzrokovati pijelonefritisa.

Video: Kronični cistitis u žena: Simptomi i liječenje

Video: Kronični cistitis: Cistoskopija

Video: Cistitis - uzroci, simptomi i liječenje cistitisa u žena i muškaraca

Video: Ja, tradicionalna medicina, liječenje kroničnog cistitisa,

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Analiza mokraće cistitisAnaliza mokraće cistitis
Cistitis u trudnoći - SimptomiCistitis u trudnoći - Simptomi
Koji su simptomi cistitisa u žena?Koji su simptomi cistitisa u žena?
Kronični cistitisKronični cistitis
Uzroci cistitis u ženaUzroci cistitis u žena
Akutni cistitis - liječenjeAkutni cistitis - liječenje
Kronični cistitis u žena - simptomi i liječenjeKronični cistitis u žena - simptomi i liječenje
Cistitis u djece - simptomiCistitis u djece - simptomi
Bolesti mokraćnog mjehura u žena - SimptomiBolesti mokraćnog mjehura u žena - Simptomi
Postkoitalno cistitisPostkoitalno cistitis
» » » Kronični cistitis - Simptomi