LadyVu.com

Svrab u mokraćnu cijev

svrab u mokraćnu cijev

Svrab u uretru - najčešći simptom raznih urogenitalnih infekcija. U većini slučajeva, svrbež nastaje zbog prodiranja u uretru agenti spolno prenosivih bolesti kao što su Trihomonijaza, gonoreja ili posebne namjene flore (E. coli, aureus i drugih patogena oportunističkim).

Svrab u mokraćnu cijev - simptome

Svrab u mokraćovod rijetko pojavljuje bez pratnje dodatne simptome, kao što su:

  • gori i bolno mokrenje,
  • čest nagon za kupaonicu;
  • crvenilo i oteklina uretre meatus;
  • sumnjivo izolacije.

Uzroci svrbeža u mokraćnu cijevAko primijetite ove simptome, to znači da je uretra svrbež jedinstveno uzrokovan infekcijom: bakterijske, gljivične, parazitske, itd Najčešći uzrok svrbež uretre u ženskoj korist genitalna kandidijaza, ili drozd. Uzročnik ulazi u mokraćnu cijev iz rodnice i prati njegov razvoj u izobilju sirast iscjedak.Svrab u mokraćnu cijev može izazvati mehaničke i kemijske utjecaje. Na primjer, ozljede tijekom seksa ili masturbacije, trljanje spolovila čvrsto i sintetička rublje, alergijska reakcija na kozmetiku i osobnu higijenu, ženstvene jastučići. Liječenje svrab u mokraćnu cijev je eliminirati iritanse.

Ako je svrbež u mokraćnoj cijevi nastaje uglavnom nakon mokrenja, može se sumnja da uzrokuje to neugodna pojava neke supstance u urinu. Poznato je da može izazvati svrbež, iritaciju uretre kanal, neki lijekovi, posuto hrane, alkoholnih pića. Ako sumnjate da je ova reakcija se preporučuje da se drže na svoj način ishrane, piti više čiste vode kako bi se smanjila koncentracija urina, često pišući kako bi se izbjegla zagušenja u mjehur.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Neugodni osjećaji nakon mokrenjaNeugodni osjećaji nakon mokrenja
Gori u mokraćnu cijevGori u mokraćnu cijev
Uzroci svrbeža tijekom trudnoćeUzroci svrbeža tijekom trudnoće
Spolno prenosive bolesti poSpolno prenosive bolesti po
Peckanje u mokraćnoj cijeviPeckanje u mokraćnoj cijevi
Svrab u mokraćnu cijevSvrab u mokraćnu cijev
Bijeli iscjedak i svrbežBijeli iscjedak i svrbež
Nelagoda u mokraćnu cijevNelagoda u mokraćnu cijev
Zašto svrbež usne?Zašto svrbež usne?
Cheesy iscjedak kod ženaCheesy iscjedak kod žena
» » » Svrab u mokraćnu cijev