LadyVu.com

Mjesečno za vrijeme menopauze

mjesečno za vrijeme menopauze

Menstrualni poremećaji, umor, debljanje, jedrenje, trkaći pritisak - to su znakovi koji govore o nastupanju zrelosti i približava menopauzi. Izumiranje reproduktivnom funkcijom karakterizira neuspjeh menstruacije kod menopauze, ali ponekad vrhunac dolazi kada je potpuni prestanak menstruacije.

mjesečno predmenopauzi

Predmenopauzi - prva faza menopauze, kada tijelo počinje da se pripremi za fiziološkim promjenama. To može trajati oko šest godina. To je faza u kojoj je započeo menopauza primijetio kašnjenje menstruacije, iscjedak može biti rijetka, a trajanje ciklusa varira. Te promjene ukazuju na to da je funkcija jajnika je umanjena, estrogena i progesterona se proizvode u nedovoljnim količinama, tako da šanse za zasnivanje pad sa svakim danom.Ako postoji obilan mjesečno u menopauzi, a točnije u žena u predmenopauzi, inspekcija na ginekologa se ne može izbjeći, jer takvih pojava - često prati bolesti raka koje utječu na reproduktivni sustav oslabljen. Liječnik će utvrditi uzrok menstruacije tijekom menopauze i odaberite odgovarajuće lijekove.

Mjesečno u menopauzi

Posljednji mjesec - to je menopauza. U ovoj fazi, ovulacija potpuno prestane. To menopauza je pravi vrhunac. Ako, nakon što je posljednje razdoblje je 12 mjeseci ili više, onda je došao vrhunac. To se događa u 47-52 godina.

mjesečno postmenopauzi

Ako su dvije prethodne faze pojave menstruacije je sasvim prihvatljivo i smatra se norma, u žena u postmenopauzi, bilo ispuštanje krvi - to je opasan za zdravlje žena. Iznimke su rijetki dugih razdoblja tijekom menopauze, koje se mogu pojaviti tijekom nadomjesne terapije, kad žena uzima gormonosoderzhaschie droge. Takva metoda, kao izazov mjesečno kada se približava menopauzi, smatra se dolikuje odbačaj starosti, ali može samo uzeti drogu na preporuku ginekologa.

Ako menstruacija ponovno nastavljen, moguće je da je poremećena funkcija jetre, štitne žlijezde, razmjenu gušterače ili ugljični. Tu su i brojni ozbiljnijih bolesti, koje ukazuju na krvarenje: rak maternice, endometrioza, fibrom, raznih upalnih procesa u ženskim spolnim organima sustava. Oslonite se na tradicionalnoj medicini u takvim slučajevima je opasno ne samo za zdravlje već i za cijeli život!

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uočavanje tijekom menopauzeUočavanje tijekom menopauze
Koliko je vrhunac?Koliko je vrhunac?
Pripreme u menopauziPripreme u menopauzi
Menopauza kod ženaMenopauza kod žena
Krvarenje za vrijeme menopauzeKrvarenje za vrijeme menopauze
Izostanak menstruacijeIzostanak menstruacije
Dana menstruatsionnogo ciklus fazaDana menstruatsionnogo ciklus faza
Simptomi menopauze u ženaSimptomi menopauze u žena
Mogu li zatrudnjeti za vrijeme menopauze?Mogu li zatrudnjeti za vrijeme menopauze?
Menopauza kod ženaMenopauza kod žena
» » » Mjesečno za vrijeme menopauze