LadyVu.com

Vrata maternice parakeratoze

vrata maternice parakeratoze

Parakeratoze - to je aktinski sluz sloj povezan s izlaganjem unutarnjih ili vanjskih traumatskih faktora. To uključuje bilo kakve medicinske manipulacije sa širenjem maternice ili infekcije. Od potonje, parakeratoze može uzrokovati bakterijske čimbenike, spolno prenosivih bolesti, virusa, uključujući i humanog papiloma virusa.

Što je cervikalna parakeratoze?

Strogo govoreći, parakeratoze - to nije dijagnoza, već simptom indikativno rakom vrata maternice. Citološka slika, tipična parakeratoze karakteristika vrata maternice leukoplakija, koji se odnosi na prekanceroznih stanja cerviksa.Ako ste pronašli znakove parakeratoze test je potrebno provesti dodatna ispitivanja: onkotsitologiyu, tekuća citologija, kolposkopija. Pod parakeratoze ravne atipične epitelne stanice vrata maternice može biti u donjem sloju.

Ako se to potvrdi parakeratoze preporučuje da se registriraju za rak za imenovanje adekvatne terapije. Ako se ne liječi, cervikalna dijelovi su pokriveni parakeratoze keratiniziran bijele točke koje se sastoje od sclerosed tkiva. A to je - znak vrata maternice leukoplakija, koja je naznačena time bijele mrlje na površinu cerviksa.

Liječenje cervikalne parakeratoze

Za liječenje tkiva parakeratirovannyh nose struganje cervikalna sluz zatim studija materijal za prisutnost atipičnih stanica. Ponekad koriste terapiju ispaljivanje dijela s parakeratoze laserom.

Keratoza obrada vrata maternice kućanskih načina - irigacije, tamponi, kupke - nepoželjno, kao prisutnosti sloj parakeratoznyh stanica atipiji, može početi ubrzano razvijati pod utjecajem medijske kulture tradicionalne terapije.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Krv cerviks - uzrociKrv cerviks - uzroci
Displazija cerviksa je 1 stupanjDisplazija cerviksa je 1 stupanj
Prekancerozne bolesti grlića maternicePrekancerozne bolesti grlića maternice
Vrata maternice papilomaVrata maternice papiloma
Ožiljak soj vrata materniceOžiljak soj vrata maternice
Karcinom grlića materniceKarcinom grlića maternice
Laserski isparavanje cerviksaLaserski isparavanje cerviksa
Vrata maternice PatologijaVrata maternice Patologija
Što je cervikalna erozija?Što je cervikalna erozija?
Proširena kolposkopijaProširena kolposkopija
» » » Vrata maternice parakeratoze