LadyVu.com

Tekući masnoće plamenik el-karnitin

Tekući zhiroszhigatel al karnitin

Da bi gubitak masnoće, ali najučinkovitiji je tekućina, kao što su El-karnitina, naselje ne samo profesionalnim sportašima, već i ljude koji traže da imaju reljef, zdravo tijelo i lijepo tijelo.

To samo po sebi je fat burner El-karnitin?

El-karnitin - spoj metionina i lizina, dva bitna za tijelo aminokiseline. Lizin je vrsta esencijalnih aminokiselina, koja ulazi u tijelo kroz unos hrane. Najzanimljivije je da je bez nje, tijelo je vrlo teško proizvesti hormone, enzime, što je rezultiralo u oporavku utrudnyaetsya tkiva, postoje poremećaji u organizmu u procesima rasta.Metionin je također sintetizira u tijelu. Zahvaljujući tome proizveo niz proteina, poboljšava probavu, amonijak iz urina i toksina aktiviraju hormoni i enzimi.

Ako govorimo o tekućim masnoće plamenika El-karnitina, u medicini se koristi kao prehrambeni aditiv, koja smanjuje razinu kolesterola u krvi. Tijekom aerobnih vježbi, kao što su plivanje, trčanje i tako dalje., Fat plamenika povećava metabolizam masti. Najvažnija stvar - to pomaže da biste dobili osloboditi od viška težine.

Osim toga, mnogi stručnjaci tvrde da je droga je u stanju prevladati stres koji svakodnevno tako aktivno napada tijelo.

Kako napraviti tekući masnoće plamenika El-karnitin?Podsjetimo da je njegova dnevna doza je 1000 mg. Uzeti 30 minuta prije vježbanja u trajanju od najmanje pola sata. Ako je trening program je intenzivan, preporučuje se povećati doza do 3 g dnevno.

Što se tiče relativne kontraindikacije fat burner El-karnitin, onda su nitko. Mnogima se može činiti malo čudno, ali ponekad čak i propisane za djecu.

Video: Fat (L-karnitin tekućina kesten) - da li čekati efekt?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Najučinkovitiji plamenik mastiNajučinkovitiji plamenik masti
Mršavljenja proizvoda za sportašeMršavljenja proizvoda za sportaše
Fat burnerFat burner
L-karnitin: štetaL-karnitin: šteta
Najbolji fat burnerNajbolji fat burner
Klasifikacija aminokiselinaKlasifikacija aminokiselina
Mršavljenja dijetaMršavljenja dijeta
Fat plamenika - Sport NutricionizamFat plamenika - Sport Nutricionizam
Karniton mršavljenjeKarniton mršavljenje
Sportska prehrana za mršavljenjeSportska prehrana za mršavljenje
» » » Tekući masnoće plamenik el-karnitin