LadyVu.com

Ženski ruke Hrvanje

ženski ruke Hrvanje

„Snaga žene u njezinoj slabosti”, počeo je govoriti još od djetinjstva tako lijepši spol, koji umjesto da igraju s lutkama, preferira se boriti s dječacima. Međutim, u modernom svijetu govori ženu nešto drugo: kako bi uspjeli morate biti jaka i samostalna osoba. To je ta tvrdnja i pritom krhku dati izbor, čini se, nije žensko sport - ruka hrvanje.

Što je ruka hrvanje?

Ruka hrvanje (s engleskim ruku -. Ruka, hrvanje - obračun) - je oblik borilačke vještine, ne bez razloga, smatra većina demokratska i pristupačna, jer da sudjeluju ne trebaju posebnu opremu, ne smeta dobi, i brdo mišića. Ruka hrvanje ima nekoliko vrsta: stoji konkurencija, sjedenje i ležanje dolje, dok je jedna ruka uvijek staviti na stol. Bit sporta je spustiti „brava” - stražnji dio dlana neprijatelja na stolu. Postoje razne taktike koje su primjenjive iu muškoj i ženskoj ruka hrvanje.

taktikaOd samog početka borbe armrestlerov mora definirati svoju taktiku, što je bilo suprotno ili u napadu. Međutim, do borbe djevojčice armwrestling čeka dug put do treninga koji se sastoji od vyuchivaniya različitih tehnika i taktika. Taktika - najvažniji aspekt ruka hrvanje, jer pobjeda je postignuta kroz razvoj tetiva, voljnim osobinama, psihološke spremnosti i sposobnosti da se vidi namjera njegovog protivnika.

Tehnika borba u ruka hrvanje se sastoji od sljedećih metoda:

  • svjestan gubitka u početnom dijelu utakmice i sa brzim protunapada pobjede;
  • reverzno kretanje lučni četkica;
  • oštre ravne guranje ruke neprijatelju;
  • supination od ruku i ruku.

Žene u ruka hrvanje

ruka hrvanje razredi su tek počeli da steknu popularnost među ženama. Uostalom, prije nego što su samo dva težina klasa (najteže), a sada, da se bore za ruke stolu imati priliku da čak i većina krhke djevojke 55kg, što opet pobija mit snažan i muževan ruka hrvanje žene Žene u ruka hrvanje. Osim toga, većina djevojaka su lijepe i elegantne, a borba između dvije ljepotice kao nešto drugo dodatke muški fantazija.Najvažnija stvar u ruka hrvanje - teško je trening, disciplina, psihološki trening i izdržljivost. Kao iu svakom drugom sportu, važno je povjerenje i poslušnost trenera. Ruka hrvanje pouke od velike važnosti eksplozivne snage, što nije uvijek u kombinaciji s prsnih mišića.

Na ovaj ili onaj drugi na pola puta, i ne postoji ništa ljepše nego na niže neprijatelja ruku na stol 45, a uvijek daje lakše!

Video: MotoPoint - Ženski ruke Hrvanje (Krasnojarsk)

Video: Žena osvaja muškarce armwrestling, ruka sport

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Koja ruka nosio vjenčani prsten?Koja ruka nosio vjenčani prsten?
Test Wagner rukeTest Wagner ruke
Otupio lijeva ruka i noga - uzrociOtupio lijeva ruka i noga - uzroci
Mike-topMike-top
Otupio desna ruka - uzrociOtupio desna ruka - uzroci
Fotografije djevojaka - idejeFotografije djevojaka - ideje
Vježbe za ženskim rukamaVježbe za ženskim rukama
Kako naučiti pogoditi pri ruci?Kako naučiti pogoditi pri ruci?
Ženske MajiceŽenske Majice
Olimpijski sportoviOlimpijski sportovi
» » » Ženski ruke Hrvanje