LadyVu.com

Ženska boks

Ženska boks

Ženska boks - nije za svakoga. Ovaj sport je surova i okrutna, bio je prijetilo ozljeda i boli, ali iz nekog razloga danas ne prestaje nikoga. Ženska boks, koji je priznat tek u ranom 20. stoljeću, doživjela je val popularnosti u 70-ih godina prošlog stoljeća. I sad je opet popularan.

Ženska boks: vježbe za tijelo i mozak

Unatoč činjenici da je boks izgleda izvana ne zahtijeva puno mentalni napor sport, ali u stvarnosti to nije tako. Ženski boks škola razvija i fizički i emocionalno i intelektualno.

Običan i žensko tajlandski boks je složeniji nego što se čini. Nije sve ovisi o mišićne mase i fizičke snage, najvažnija stvar koju je potrebno za uspjeh u tako oštrom konkurencijom - sposobnost s nevjerojatnom preciznošću matematike za izračun oštrinu svojim munjevitim pokreta, putanja šake neprijatelja, snage udarca i, naravno, logičan tijek borbe u budućnosti, već o rezultatima poslovanja. U boksu, svaki drugi je u stanju promijeniti cijeli tijek bitke, i zato se ne mogu opustiti za drugi. Ovaj sport zahtijeva maksimalnu koncentraciju, munje brz odgovor, izvrsnu logiku i vještinu u djeliću sekunde se procijenio situaciju. To je, pored redovitih naporan treninga sa svojim sparing partnerom!

Čak i sa treninga u ženskoj boks studio s kruške može poboljšati tehnike i uključuju aktivan rad svih mišićnih skupina. I tako stvarna borba stvarno cijelo tijelo sudjeluje do 100%!Posjet odjeljak boks žena će vam pomoći ne samo da biste postali inteligentniji i jači fizički, ali i poboljšava vaš kardiovaskularni sustav, da ti monter, poboljšati koordinaciju pokreta. Usput, boks - to je dobar izbor za one koji žele izgubiti na težini ili riješiti celulita - žene Boksači takvi problemi ne događaju, jer je trening dovodi do intenzivnog gubitka kalorija.

Ženski boks: težinskih kategorija

Emancipacija društva čini sama osjećala, a sve ženske bokserice su podijeljeni u tri kategorije težine:

  • Bantam (48-51 kg);
  • Mala težina (56-60 kg);
  • Prosječna težina (69 do 75 kg).

Problem je u tome, ako je sportaš ne uklapa niti u jednu od kategorija, ne može sudjelovati u natjecanjima.

Žene čine za boksSvaki oblik boks tradicionalno se sastoji od specijalnih cipela bez šiljaka ili trnja, golf, kratke hlače, koje ne smije biti kraće od sredine bedra, i majica, potpuno skriva leđa i prsa. Ako ženske boksačke gaćice za boje susreta sa Mikeom, pojas treba biti označen kontrastne prugu. To je - ne miruje tvrde: niski udarci su zabranjeni, tako da je važno naglasiti razliku vizualno.

Osim toga, ženske odjeće za boks, a uključuje takve dijelove opreme kao ženske klase bokskaciga, zaštitna zavoj za tijelo i nazubnik (također se naziva Capa). To je - vrlo važan element u borbi, a ako jedan od igrača pljuje to bi trebalo biti upozorenje ili diskvalifikacija. Ako poklopac pao od udarca, sportaš će biti dodijeljene u kutu za ispiranje nakon nazubnika može se vratiti na svoje mjesto.

Ženske boksačke rukavice imaju posebnu simboliku: ako se natjecanje održava iznad regionalnoj razini, njihove boje - crvena i plava samo. Štoviše, njegove rukavice u takvim natjecanjima zabranjeno je nositi - oni daju na licu mjesta. Prije stavljanja na rukavice je važno da pažljivo u zavojima ruke kako bi se povećala ublažiti pritisak na krhkim zglobova.

Oprema je od posebnog značaja, a ako je u izgledu boksera bilo kakvih povreda, to jednostavno ne može dopustiti da se bore.

Video: Snažan nokaut, ženski boks, ženske borbe

VIDEO: Ženski boks Natalia Ragozina - Ruski Malj

Video: Nazim Kyzaybay (Kaz) - svjetski prvak 2016 Ženska boks / Nazym Kyzaibay-svjetski prvak Boks žene

Video: Ženski boks / 1 dan prvenstvu PFD / Siječanj 13, 2015

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Pojasevi za treningPojasevi za trening
Ženska odijela za vjenčanjaŽenska odijela za vjenčanja
Kratke hlače KickboxingKratke hlače Kickboxing
Muške frizure poluboks i boks - ljepota, moda, a ne podliježu vrijemeMuške frizure poluboks i boks - ljepota, moda, a ne podliježu vrijeme
Ženska Sport SatoviŽenska Sport Satovi
Poklon za svog sina od 6 godinaPoklon za svog sina od 6 godina
Chloe Kardashian pojavila se na naslovnici oblika i dao je intervju za magazinChloe Kardashian pojavila se na naslovnici oblika i dao je intervju za magazin
Sport u ranoj dobi: korist ili štetaSport u ranoj dobi: korist ili šteta
Marka LonsdaleMarka Lonsdale
Thai boks za djevojčiceThai boks za djevojčice
» » » Ženska boks