LadyVu.com

Kako ukloniti miris iz mikrovalne?

Kako ukloniti miris iz mikrovalne

Danas, gotovo svaka kuća ima mikrovalna pećnica. Najčešće se podgrijavati ili kuhati jednostavna jela. Može se dogoditi da je hrana izgorio za vrijeme kuhanja. tada mikrovalna pećnica tu je neugodan miris gori. Ili ste pripremili u mikrovalnoj posudu s jedak miris koji traje i nakon hlađenja peći. Da biste dobili osloboditi od miris u mikrovalnoj pećnici, postoji nekoliko načina.

Kako očistiti mikrovalnu da biste dobili osloboditi od miris?

  1. Da biste dobili osloboditi od miris u mikrovalnoj pećnici, potrebno je da ga prozračiti nakon svake upotrebe, ostavljajući malo vremena vrata odškrinuta.
  2. Opere stijenke peći slab otopina octu ili sode bikarbone i zatim ukloni preostala otopina krpom namočenom u čistoj vodi. Pobrinite se da voda ne ulazi u otvor peći.
  3. Za uklanjanje miris sagorijevanja mogu kuhati u mikrovalnoj pećnici 7-10 minuta na najjače snage i limuna vode. Zajedno s parom koji nastaje tijekom kipuće miris će biti uklonjena kroz otvor. Tada se vrata pećnice otvaraju za ventilaciju.
  4. Pa pomaže ukloniti neugodan miris pastu za zube menta: tkanina obrišite peći zid s pastom, potopiti nekoliko sati, a zatim isperite vodom Zalijepi sredstva za pranje posuđa. Tjestenina stane najčešći, jeftin.
  5. Savršeno upija sve mirise soli. Pospite u tankom sloju na malim pločama i staviti preko noći u mikrovalnoj pećnici zatvorenih vrata.
  6. Miris dobro apsorbira u mikrovalnoj pećnici pomoću lijeva u peći preko noći smanjiti sirove žarulje ili više aktiviranih tableta ugljen.
  7. Ako ste dobili osloboditi od miris ne pomaže ljudima novac, koristiti poseban sprej ili deterdžent za peći. Nanesite ga na unutrašnjoj stijenki mikrovalne i ostavite preko noći. U jutarnjim satima, isperite pećnicu nekoliko krpom namočenom u čistom toplom vodom i ostaviti otvorena vrata za ventilaciju.


Kao što možete vidjeti, ukloniti miris mikrovalnu je vrlo jednostavna. Jedan je samo koristiti jedan od sljedećih savjeta.

Video: Kako da biste dobili osloboditi od miris u mikrovalnoj pećnici?

Video: Kako osvježiti mikrovalnu (ukloniti neugodan miris)

Video: Kako lako ukloniti neugodne mirise iz mikrovalne

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Mikrovalna sa roštiljemMikrovalna sa roštiljem
Cover za mikrovalnuCover za mikrovalnu
Kako kuhati krumpir u mikrovalnoj pećnici?Kako kuhati krumpir u mikrovalnoj pećnici?
Kukuruz u mikrovalnoj pećniciKukuruz u mikrovalnoj pećnici
Riba u mikrovalnuRiba u mikrovalnu
Kako ukloniti miris hladnjak - narodnih lijekovaKako ukloniti miris hladnjak - narodnih lijekova
Kako brzo očistiti mikrovalnu?Kako brzo očistiti mikrovalnu?
Kako očistiti u mikrovalnoj pećnici?Kako očistiti u mikrovalnoj pećnici?
Meatballs u mikrovalnojMeatballs u mikrovalnoj
Kako očistiti mikrovalnu?Kako očistiti mikrovalnu?
» » » Kako ukloniti miris iz mikrovalne?