LadyVu.com

Akušerski 8 tjedana trudna

8 poroda tjedan trudnoće

šesti tjedan fetalni razvoj 8 odgovara trenutnoj opstretičke tjedna trudnoće. Fetus je u mogućnosti da se presele na vlastite olovke, savijati svoj lakat joint. Zato je 8 poroda tjedna trudnoće, žena doživljava odgovarajući osjećaj, to jest osjećaj fetalnih pokreta. Ultrazvuk podataka perturbacije su više podsjeća grčeva, kao djetetove mišiće su još uvijek prilično slaba, a raspon pokreta je mala.

izgled fetus

Na OB razdoblju od 8 tjedana trudnoće fetus u izgledu djelomično kao čovjek. Prsti na rukama su sve duži, ali je membrana između njih i dalje ostaju sačuvani. Sada su oči stavlja na strane glave, imaju oblik tamne mrlje, ali je već pokriven transparentnim poklopcima.

8-9 poroda tjedan postoji aktivna razvoj embrija budućnosti svjetlosti. Oni su grananje bronhija, u izgledu sličan kruni drveta. U ovom trenutku, formiranje tog bubrega, koji zamjenjuje primarni, već postojećih. Njegov razvoj odvija za vrijeme trudnoće, a krajnji formacija se javlja nakon rođenja.

To 7-8 poroda tjedna trudnoće dolazi do smanjenja u veličini embrija i nestanak rep. U isto vrijeme tijelo je pružio, ali njegove proporcije su daleko od konvencionalnog.Za razdoblje od 8 tjedana, embrij poroda vrlo mobilni i aktivno pliva u amnionske tekućine, okreće oko svoje osi noge prema gore i natrag. U prosjeku, njegova veličina je tijelo u ovom trenutku iznosi 1,5 cm.

Osobitosti žena

Za razdoblje od 8 tjedana, poroda žena doživljava neugodne aspekte trudnoće. Dakle, u ovom trenutku postoje česte pojave toksikoza, dosegnuvši svoj maksimum. Na primjer, ako je žena, jedva budan, kad uzima za doručak, onda je vjerojatnost pojave mučnina ujutro u ovom slučaju to je vrlo visoka. Karakteristična značajka je da gotovo odmah nakon povraćanja stanje dramatično poboljšana, a žena cijeli dan može se provesti bez bolesti. To je zanimljiva činjenica: studija kanadskih liječnika pokazala je da žene koje su patili od cijele trudnoće toksemija rođena djeca imaju dobar intelektualne sposobnosti.

hormonalne promjene

Ako govorimo o hormonska pozadini žene, osmi tjedan opstetričke normalne trudnoće odvija pod utjecajem progesterona i estrogena.

Koncentracija tih hormona povećava u vremenima, kao što je njihovo djelovanje je prvenstveno usmjeren na održavanje trudnoće. To je ta hormoni opuštanje mišića maternice, koji se povećava s fetus raste u veličini.

U isto vrijeme, žuto tijelo počinje proizvoditi hormon rclaksina, što izravno opušta ligamente i mišiće aparata maternica vrata maternice. Kao gestacijska dob povećava njegova koncentracija u krvi se povećava i dostiže maksimum u trenutku isporuke, 8 poroda tjedankada je pod utjecajem rclaksina javlja raskorak zdjelične kosti. Osim toga, nedavna istraživanja su pokazala da ovaj hormon je izravno uključeni u formiranju ženskog tijela novih krvnih žila.

razina HCG u 8. tjednu akušerski je uninformative. To je razlog zašto je stanje fetusa određuje ultrazvuka.

Također, 70% svih trudnica u ovom trenutku je povećanje u prsima, to jest, to je malo natečene. To je zbog sve iste hormona koji se sintetiziraju u visokim koncentracijama.

Video: Trudnoća Kalendar - Tjedan 8

Video: 16/12/2013 Ultrazvuk 8 tjedana (zaslona)

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
19 Tjedna trudnoće - fetalni veličina19 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
Poroda 12 tjedna trudnoćePoroda 12 tjedna trudnoće
Poroda 13 tjedna trudnoćePoroda 13 tjedna trudnoće
8 Tjedana trudnoće - fetalni veličina8 Tjedana trudnoće - fetalni veličina
Trudnoća 26 tjedana - fetalni razvojTrudnoća 26 tjedana - fetalni razvoj
7 Tjedna trudnoće - fetalni veličina7 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
9 Ginekološkoj tjedan trudnoće9 Ginekološkoj tjedan trudnoće
Plod trudna 27 tjedanaPlod trudna 27 tjedana
Dimenzije embrija tjednima - TablicaDimenzije embrija tjednima - Tablica
Deveti tjedan trudnoće, porodaDeveti tjedan trudnoće, poroda
» » » Akušerski 8 tjedana trudna