LadyVu.com

Plod trudna 27 tjedana

fetus 27 tjedana trudnoće

Dvadeset i sedmi tjedan trudnoće - prijelazno razdoblje između drugog i trećeg tromjesečja trudnoće. U ovom trenutku, svi organi i sustavi dijete već aktivno djeluju u budućnosti i dalje rasti do 9 mjeseci.

U ovom trenutku, dijete je već u sedmom mjesecu njegova razvoja te je u potpunosti izvediv. Glavni zamke tog razdoblja su siromašni termoregulacija (beba još nije u mogućnosti samostalno održavati tjelesnu temperaturu u slučaju proizvodnje u tom razdoblju). sinteza Pluća surfaktant je tek početak (tvar prekriva unutrašnjost svjetlo te ih drobi.) -. Tj svjetlo beba pao pri disanju, koji je ispunjen sa stajališta bez odgovarajuće medicinske opreme.U 27 tjedana je zametak, koji je u tom razdoblju već zove plod, aktivno se kreće, čini čak i disanje pokrete, unatoč činjenici da je lako ispuniti amnionska tekućina au zamjenu plina nije uključen. To je neophodno za razvoj respiratornih mišića dijete. Plod je otvorio oči, aktivno treperi, čini sisa pokrete usnama, ponekad čak i stvarno sranje palac.

Na vrh treći trimestar Trudna aktivno početi dobivati ​​na težini, ali to je znak ispravan tijek trudnoće. Tijekom tog razdoblja, čarapa tvari potrebnih za razvoj djeteta u narednih 2 mjeseca, au razdoblju nakon poroda. Tipično, povećanje težine za vrijeme trudnoće, brzo nestaje nakon poroda.

27 tjedana trudna - porođajne težine

U tjedan dana 27 fetalne težine bliži 1-1,5 kg, ovisno o konstituciji roditelja. U isto vrijeme plod vrlo tanka i izdužena, kao većina toga je dobivanjem 8-9 mjeseca trudnoće, koja je, tijekom sljedećih 13 tjedana. Isti klinac ubrzano raste u dužinu - u trenutku njegove duljine je 30 do 35 cm, a vrijeme rođenja će se povećati do 50-55 cm.

Video: Ultrazvuk 27 tjedana. Beba sisa prste na nogama

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
16 Tjedana trudnoće16 Tjedana trudnoće
Uz tjedan dana, počevši 3. tromjesečja trudnoće?Uz tjedan dana, počevši 3. tromjesečja trudnoće?
22 Tjedna trudnoće - fetalni razvoj22 Tjedna trudnoće - fetalni razvoj
Trudnoća 26 tjedana - fetalni razvojTrudnoća 26 tjedana - fetalni razvoj
37. Tjedna trudnoće - fetalni masa37. Tjedna trudnoće - fetalni masa
Plod trudna 14 tjedanaPlod trudna 14 tjedana
Faze razvoja embrijaFaze razvoja embrija
U prvom tromjesečju trudnoće - fetalni razvojU prvom tromjesečju trudnoće - fetalni razvoj
Fetalni pokreti u 27. tjednuFetalni pokreti u 27. tjednu
Fetalni tjedan razvoj po tjedan trudnoćeFetalni tjedan razvoj po tjedan trudnoće
» » » Plod trudna 27 tjedana