LadyVu.com

Opasni tjedan trudnoće

Opasni tjedan trudnoćeČeka kćer ili sina - sretan put u životu svake žene. No, čak i ako se odvija bez ikakvih komplikacija, četrdeset dugih tjedana je trudnica mnogo obnovljena. I tijekom razdoblja intenzivnog promjene značajno povećava rizik od pobačaja - tih tjedana i smatraju najopasnija u vrijeme nosi dijete.

Što tjedna trudnoće su najopasniji?

Već na 3-5 tjedna dolazi prvi takav period. Ako je u drugom stanju u ovom trenutku postoji upala ili patološki proces (fibroidi maternice, endometrioza itd.), To može uzrokovati pobačaj u ranoj trudnoći.Nakon opasno vrijeme - razdoblje trudnoće od 8 do 12 tjedana, kada posteljica aktivno razvija i raste. Ako je žena u početku u opasnosti (primjerice, nepravilne razine hormona), postoji mogućnost odstupanja u formiranju i rast sjedalice.

Kromosomske abnormalnosti u fetusa također predstavljaju opasnost koja se ne može šaliti. Vrlo je važno vrijeme da se registriraju za trudnoću i onda biti prikazan na period od 12 tjedana.

U drugom tromjesečju, i to od 18 do 22 tjedna, ubrzano razvija sve sustave bebe tijela. Tijekom tog razdoblja, trudnica u opasnosti druge vrste - rizika u razvoju djeteta. Vrlo je važno sada uravnotežena prehrana majke i pravovremeno ultrazvučni pregled.Koji su najopasniji tjedna trudnoće

trudnoća tjedna od 28 do 32 također su opasni. Rizik od preranog poroda može uzrokovati neispravno položaj posteljice, njegov starenje i izdvojenost, kao i curenje vode i grlića maternice. Smatra opasnim znak kasno gestosis - kada su simptomi Žena hitno treba otići liječniku.

Na kraju, treba napomenuti da je tijekom trudnoće žena je izložen zaraznim bolestima (osobito u jesen i zimu). Oni mogu oslabiti tijelo, a također negativno utjecati na fetus.

Video: Odmor na moru tijekom trudnoće, prednosti, opasnosti.

Video: Najopasniji tjedna trudnoće

Video: 1-13 tjedna trudnoće

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ultrazvuk u ranoj trudnoćiUltrazvuk u ranoj trudnoći
Tromjesečja trudnoće tjedan po tjedanTromjesečja trudnoće tjedan po tjedan
Progesteron u trudnoći tjedan po tjedanProgesteron u trudnoći tjedan po tjedan
Propušteni pobačaj: pojmoviPropušteni pobačaj: pojmovi
41 Tjedana trudnoće - bez prekursora41 Tjedana trudnoće - bez prekursora
Propustili pobačaj u drugom tromjesečjuPropustili pobačaj u drugom tromjesečju
Norme HCG za nekoliko tjedanaNorme HCG za nekoliko tjedana
16 Tjedna trudnoće - što se događa?16 Tjedna trudnoće - što se događa?
Trbuh 15 tjedana trudnaTrbuh 15 tjedana trudna
Spontani pobačaj u ranoj trudnoćiSpontani pobačaj u ranoj trudnoći
» » » Opasni tjedan trudnoće