LadyVu.com

Trbuh 15 tjedana trudna

Trbuh 15 tjedana trudnaRazdoblje čekanja za dijete u ženskom siluetom ocrtava glavne promjene se javljaju. Svaki tjedan pišljivom u maternici povećava u veličini, a time i povećanje trbuh i buduće mame. Osim toga, žene brojka se mijenja u nizu drugih parametara.

Ovaj članak će pogledati što veličina želuca da se trudnica na period od 15 tjedna trudnoće, a što osjećaji ona može doći u tom razdoblju.

Veličina i izgled trbuha na 14-15 tjedana trudnoće

Budući da je dijete u ovom trenutku značajno je narasla u većini slučajeva trbuh trudnica vizualno povećava, kao dobro. To je osobito uočljivo kod žena koje očekuju rođenje drugog ili sljedeće dijete. U međuvremenu, ne bojte se, ako se želudac ne raste na 15 tjedana trudnoće.Mnoge žene prije tog vremena ne vide nikakve promjene na slikama, osim za „nestanak” struka. Međutim, to je bilo nakon što je 15. tjedan u želucu često odudara odmah, nakon čega i dalje raste vrlo brzo.

U nekim slučajevima, naprotiv, kod žena u 15 tjedana trudnoće su prevelike trbuh. U pravilu, to je trokutastog oblika, s obzirom na osobitosti položaja bebe u maternici. Ako je u trbuhu opseg manji od 80 cm, trudnica ne treba brinuti. Inače, trebali biste konzultirati liječnika za hidramnion.

Osim toga, u razdoblju od 15 tjedana trudna trbuh na trudnice često se pojavljuje tamna pigmentni traka. U pravilu, ona se nalazi bliže dnu, ali nakon nekoliko tjedana od njegove veličine povećana u ovom trenutku, s rezultatom da će biti vidljiv počevši od pupka. Iskustvo, kao rezultat tih promjena ne bi trebalo biti - nakon poroda ovaj strip će nestati sama od sebe, a kada će biti gotovo.

Osjećaj u želucu u 14-15 tjedana trudnoće

15 tjedana trudna veličine trbuhVišerotkinja u tom razdoblju možda već vidjeli Wiggling dijete. Ako je trudnica čeka rođenje prvog djeteta, ona će morati čekati dugo vremena. U međuvremenu, većina žena na 15 tjedna trudnoće, imajte na umu da oni imaju upalu ili izvukao želudac.

To je zbog napetosti mišića maternice, i, iako je bol se obično dobro podnosi, daje trudnice puno tegoba. U međuvremenu, ako se pridružio niskog intenziteta kontrakcije, uočavanje ili bol bol u donjem dijelu leđa, budite sigurni da se konzultirati sa svojim liječnikom. Postoji svibanj biti rizik od pobačaja, što može biti vrlo opasno u ovoj fazi trudnoće.

Video: 15 tjedana trudnoće P-online

Video: 15 - 20 tjedana trudna

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
19 Tjedna trudnoće - fetalni veličina19 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
Kada je želudac tijekom trudnoće?Kada je želudac tijekom trudnoće?
Poroda 13 tjedna trudnoćePoroda 13 tjedna trudnoće
Veliki trbuh u trudnoćiVeliki trbuh u trudnoći
11 Tjedna trudnoće - veličina želuca11 Tjedna trudnoće - veličina želuca
37. Tjedna trudnoće - želuca kameneet37. Tjedna trudnoće - želuca kameneet
17 Tjedana trudnoće - osjećaj17 Tjedana trudnoće - osjećaj
Trudnoća 8 tjedna - Razvoj fetusaTrudnoća 8 tjedna - Razvoj fetusa
24 Tjedna trudnoće - fetalni veličina24 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
17 Tjedna trudnoće - fetalni veličina17 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
» » » Trbuh 15 tjedana trudna