LadyVu.com

Prehlada u trudnoći - 2 trimestru

Prehlade za vrijeme trudnoće tromjesečja 2

Drugom tromjesečju je najviše jednostavan i ugodan sa stajališta da je trudna. Trovanje obično je stala, zaobljeni trbuščić počne, ali on također nije toliko velika da bi stvorile poteškoće prilikom putovanja. Osim toga, u sredini trudnoće, trudnica može osjetiti prvi miješajući svoje dijete. također je prihvatio da je hladno u drugom tromjesečju trudnoće je najmanje opasan za fetus. I dok se tijelo bori protiv prehlade na 2 tromjesečju je puno bolje nego 1, ali još uvijek trudna treba mu to pomoći.

Razmislimo o tome kako se zaštititi od hladnoće u periodu od 13 do 26 tjedna trudnoće. Kao prvo, potrebno je poduzeti osnovne sigurnosne prevenciju prehlade. To obogaćena prehrana s vitaminom C, česte šetnje na svježem zraku i spriječiti hipotermija. Drugi faktor koji će pomoći smanjiti vjerojatnost hladno 2 tromjesečja trudnoće, to je ograničavajući kontakt s potencijalnim nositeljima virusa. Na taj način pokušati da se suzdrže od posjete gužve mjesta, bolnice, javni prijevoz. Posebno paziti tijekom sezonskog povećanja broja akutnih infekcija dišnih bolesti.

Treba napomenuti da je hladno na 2 tromjesečja trudnoće može biti opasno za dijete internim sustavima, koje nastaju u ovom trenutku.Na primjer, ako je bilo hladno 14 tjedana trudnoće, onda je samo dva opasnosti. Prvi - pobačaj, jer je manja gestacijska dob, veća je vjerojatnost takvog ishoda. Drugi - kršenje endokrinog sustava nerođenog djeteta, jer je u 14 tjednu trudnoće završila svoj nastanak i prehlada nije najbolji način utječe na hormonski status žene i ognjišta.

Hladno pri 16-17 tjedana trudnoće nije tako utjecati na vjerojatnost spontanog pobačaja, ali, ipak, to može utjecati na kvalitetu dijete koštanog tkiva. Do 18 tjedana je aktivan konsolidacija fetalnih kostiju i slabljenje majčinog organizma mogu donekle usporiti proces.

Posebno opasno je hladno na 19 tjedana trudnoće, Ako nosite djevojčicu ispod srca. Tijekom tog razdoblja, jajnici su aktivno u obliku bebe jaje, i virusnih infekcija trudna može utjecati na broj i funkciju. To je opasno i hladno do 20 tjedna trudnoće.

Uz sve gore navedeno za ovo razdoblje sve unutarnje organe trudnica popeti, kompresiju dijafragmu. To uzrokuje otežano disanje, žgaravica, tu može biti problema s crijevima. Osim toga, duže trajanje, više podataka prikazuje. Nakon što je beba raste po skokovi i granice, a istovremeno jačanje sve svoje unutarnje organe. A ako hladne ulova ti bliže 25. tjedna trudnoće, rizik od komplikacija za fetus će biti mnogo manje nego ako je bilo hladno na početku drugog tromjesečja trudnoće.

Hladno je u drugom tromjesečju trudnoće

Da sumiramo gore, napominje se da je hladan ima negativan utjecaj ne samo na vaše nerođeno dijete, ali za vas sama. Trudnoća i bez konzumiranja zdravlje žene, te potrebu biti vrlo pažljiv na najmanji manifestacije bolesti. Vodite brigu o sebi, i ako je sve isto u drugom tromjesečju trudnoće ste prehlađeni, a zatim odmah se obratite liječniku. Ne koristite lijekove ili razne likere. Oni mogu sadržavati štetne sastojke za majku i nerođeno dijete. Sjeti se da je self-lijekove tijekom trudnoće posebno je opasno!

Video: Dnevnik trudnoće. Moja dva tromjesečja. Perturbacija, oteklina, hladne, bijele krvne stanice ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Prehrana trudnica drugom tromjesečjuPrehrana trudnica drugom tromjesečju
U prvom tromjesečju trudnoće - to je koliko?U prvom tromjesečju trudnoće - to je koliko?
Kako liječiti curenje iz nosa u trudnoći (3 mandata)?Kako liječiti curenje iz nosa u trudnoći (3 mandata)?
Liječenje prehlade za vrijeme trudnoćeLiječenje prehlade za vrijeme trudnoće
U prvom tromjesečju trudnoće: preporukeU prvom tromjesečju trudnoće: preporuke
ARI 1 tromjesečja trudnoćeARI 1 tromjesečja trudnoće
Dijeta dva tromjesečja trudnaDijeta dva tromjesečja trudna
Prehlada u trudnoći - 3 trimestruPrehlada u trudnoći - 3 trimestru
Prehlade tijekom trudnoće tromjesečja 3 - kako liječiti?Prehlade tijekom trudnoće tromjesečja 3 - kako liječiti?
Mučnina u drugom tromjesečju trudnoćeMučnina u drugom tromjesečju trudnoće
» » » Prehlada u trudnoći - 2 trimestru