LadyVu.com

Ovulacija kalendar - kako izračunati spol djeteta?

Ovulacija kalendar za izračunavanje spola djeteta

Par, čekajući rođenje djeteta, samo sanja da je njihovo dijete bilo zdravo. No, nakon svega, ne ostavljajte pokuša koristiti sve vrste metoda za određivanje spola djeteta. To su: izračun datuma ovulacije, vrijeme krv ažuriranja na vrijeme začeća i sklonosti u hrani. Mi ćemo se upoznati s ovulacije kalendaru i kako ga izračunati na djetetov spol.

Predviđanje spola djeteta na dan ovulacije

Izračunajte ovulacije spol djeteta može biti vrlo lako ako znate fiziološke karakteristike sperme - koliko žive sperme, sadrži u svom skup kromosoma X ili Y kromosoma koji određuje spol djeteta. Dakle, jaje sadrži samo X kromosom, a spojio sa spermom s identičnog spolnih kromosoma, on će se ženski fetus. Sukladno tome, na utoku jajeta s Y kromosoma, dobije se fetus je muškarac.

Spermatozoida sa neaktivnim X kromosoma i imaju veću održivost. Dakle, oni su u mogućnosti da žive u jajovod 7 dana u očekivanju oplodnje. Y spermatozoizy suprotno, posjeduju visoku pokretljivost i niske održivost (u alkalnim vaginalnog sekreta, mogu preživjeti do 2 dana prije ovulacije).Dakle, ako je do začeća došlo nakon ovulacije, spol bebe je vjerojatno da će biti muško. A ako nezaštićeni spolni odnos dogodio više od 4-5 dana prije ovulacije, Y-spermiji u vrijeme ovulacije će propasti, a oplodnja se događa X spermija nego obsnyaetsya zasnivanje djevojku.

Da bi se utvrdilo ovulacije izračunati spol djeteta, na dva načina: mjerenjem bazalne temperature (dan ovulacije, temperatura će porasti za 0,4-0,6 stupnjeva) ili pomoću posebne Ovulacija Test.

Ovulacija i kalkulator za određivanje spola djeteta

Drugi način da se utvrdi začeće dječaka ili djevojčicu na dan ovulacije - stol, odrediti spol djeteta za mjesec dana oplodnje i dobi majke.

Izračunajte ovulacije spol djeteta

No, možete pokušati izračunati spol djeteta, korištenjem on-line - kalkulator. Da biste to učinili, unesite broj praznih ćelija u prvi dan menstruacije, produženog menstrualnog krvarenja i omogućiti izračun navodnog seksualnog dijete. Kako pravilno daje rezultat ovog kalkulatora, što ne može pouzdano procijeniti.

Tako ste upoznati s ovulacije kalendaru i metode određivanja spol djeteta, ali ne zaboravite da nijedna od ovih metoda ne daje savršen rezultat. I spol svog nerođenog djeteta pouzdanije naučiti tijekom drugog rutinskog ultrazvuka.

Video: Izračunajte ovulacije ovulacija kalkulator

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kalendar beba spola začećeKalendar beba spola začeće
Određivanje spola djeteta prema kalendaruOdređivanje spola djeteta prema kalendaru
Fetalna karyotypingFetalna karyotyping
Kako odrediti spol djeteta?Kako odrediti spol djeteta?
Kalendar začeti dječakaKalendar začeti dječaka
Kalendar: dječak ili djevojčicaKalendar: dječak ili djevojčica
Dijete Seks po datumu začećaDijete Seks po datumu začeća
Kineski koncepcija kalendarKineski koncepcija kalendar
Zigota je drugačiji od spolnih stanica?Zigota je drugačiji od spolnih stanica?
Kalendar Djevojke začećeKalendar Djevojke začeće
» » » Ovulacija kalendar - kako izračunati spol djeteta?