LadyVu.com

Ovulacija Test - kako koristiti?

Ovulacija Test za korištenje

Parovi koji već duže vrijeme ne može imati dijete, nude razne vrste ispita kako bi pronašli uzrok neplodnost. Jedan od bitnih i najjednostavnijih metoda dijagnoze je provesti test na ovulaciju. Uostalom, što je preduvjet za trudnoću je prisustvo visokog stupnja zrele jajne stanice spremne za oplodnju. Stoga smo detaljno analizirati ono što čini ovulacije test i kako ga koristiti.

Testovi za utvrđivanje ovulacije - vrsta vodiča

Ovulacija Test je vrlo sličan testova kako bi se utvrdilo trudnoću, i po izgledu i primjeni. Na primjer, test trake za određivanje ovulacije su slični onima za trudnoću. Traka s indikatorom treba staviti u spremnik ispunjen jutarnjom mokraćom, indikator potpunosti uronjen u tekućinu. Prisutnost dvije trake ukazuje na to da je ovulacija je došlo i vjerojatnost začeća u dnevnom maksimumu. Rekao bih da je to najmanje što točno i često rezultira ovog testa na ovulaciju neistinitog.

Test kazeta ili Pokusne pločice su pouzdani, ali skuplji od test trake. Kako se prijaviti Pokusne pločice ovulaciju? Dovoljno je zamijeniti urina stream i čekati 3-5 minuta, a zatim će se pojaviti prozor rezultat (jedan ili dva bara).Jet Test - to je najprecizniji test za ovulaciju u postojanje danas. To može biti bilo izostavljeno u zdjelu s mokraćom ili zamjena pod strujom urina i 3-5 minuta za procjenu rezultata.

Višekratnu Digitalni Ovulacija Test podsjeća princip mjerila (uređaja koji mjeri razinu šećera u krvi). Set uključuje stroj i skup test trake. Nakon porinuće test traku u urinu je umetnuta u stroj i daje trenutne rezultate.

Najsofisticiraniji i točne testove - oni koji istražuju ženinu slinu. Kako koristiti ovulacije testa, detaljno opisan u priručniku: mala količina sline treba staviti na prozirnoj objektiv i stavljen u poseban senzor. Rezultat je određena prirodom uzorak na objektivu.

Ovulacija test negativan - koji su razlozi?

Ako ovulacija Test pokazuje ovulaciju (negativan), to može biti u dva slučaja:

  • iz fizioloških razloga (trudnoća, dojenje, menopauza);
  • nenormalan anovulacijski ciklus može nastati zbog hormonalnih poremećaja koji sprečavaju zreli folikul do rasprskavanja i do jajne stanice.

Postoji niz kliničkih znakova koji bi mogli potvrditi odsutnost ovulacije:

  • obilje dlaka na licu i tijelu;
  • nepostojanje bazalne porasta temperature u sredini menstrualnog ciklusa;
  • nema u izobilju sluz u sredini menstrualnog ciklusa (na ovulaciju).

Kako testirati za ovulaciju?

Da bi se utvrdilo kada će početi testirati za ovulaciju, morate znati što menstrualnog ciklusa duljine pojedine žene. Ako je većina točan test ovulacije28 dana, test treba provoditi s 11-12 dana ciklusa (dan 1. početka menstruacije) i ako je 32 - 15 dana. Idealno odrediti test dnevno može pomoći da se ultrazvuk kako bi vidjeli sazrijevanje dominantni folikul.

Dakle, metoda određivanja ovulacije pregledao testom, moguće je da ga preporučiti za kućnu uporabu zajedno s mjerenjem bazalne tjelesne temperature, kao i laboratorijskih uređaja i metoda. Nakon što je negativne rezultate testa za tri ciklusa ovulacija treba iskusnom stručnjaku za daljnju procjenu i liječenje.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kasno ovulacijaKasno ovulacija
Kako definirati trudnoću bez testova kod kućeKako definirati trudnoću bez testova kod kuće
Ovulacija test na trudnoćuOvulacija test na trudnoću
Ovulacija Test ClearblueOvulacija Test Clearblue
Elektronički Ovulacija TestElektronički Ovulacija Test
Metode za utvrđivanje ovulacijeMetode za utvrđivanje ovulacije
Pozitivna Ovulacija TestPozitivna Ovulacija Test
Kada se Ovulacija TestKada se Ovulacija Test
Kada mogu napraviti test na trudnoću?Kada mogu napraviti test na trudnoću?
Kako se test na trudnoću?Kako se test na trudnoću?
» » » Ovulacija Test - kako koristiti?