LadyVu.com

Test za određivanje ovulacije

Test za određivanje ovulacije

U modernom društvu, ljudi su počeli pristupiti pitanja rođenja djeteta odgovornije. Dakle, većina trudnoća nisu samo dobrodošla, ali pažljivo planirano. Kada planirate trudnoću, mnogi roditelji u lice s problemom određivanja ovulacije. Svi znaju da je žena u stanju oplodnja samo nekoliko dana za cijeli menstrualnog ciklusa. U vrijeme ovulacije su pustili zrele jaje iz jajnika u trbušnu šupljinu, gdje ne može biti više od jednog dana. To se može koristiti za izračun ovom trenutku:

 • svojim osjećajima (povećanje libida, bol od folikula jajnika dospijeva u kojima se određene vaginalnih sekreta);
 • mjerenje bazalne temperature tijela;
 • izračunati najviše povoljan dana prema menstrualnog ciklusa;
 • i najnapredniji i precizan način utvrđivanja ovulacije - testovi za određivanje ovulacije.

Ovulacija Test

Neka ispitivanja za određivanje ovulacije u više detalja. Ovulacija Test radi kao test trudnoće. Samo na temelju određivanje vršnog luteinizirajućeg hormona u urinu. To je ovaj hormon kada dosegne maksimalnu vrijednost potiče oslobađanje jajašca.

Princip rada svih najčešćih testova za određivanje ovulacije je o istom. Za početak testiranje trebate dva i pol tjedna prije početka novog mjeseca. To je kada redoviti ciklus, ako se ciklus mijenja, potrebno je odabrati najkraći u posljednjih 6 mjeseci.

Postupak se preporučuje nekoliko puta dnevno, ali ne i na jutarnje mokraće, po mogućnosti u isto vrijeme svaki dan. Prije ispitivanja, bolje ne piti puno tekućine i ne ići na wc za oko četiri sata. Na taj dan, kad je test traka na intenzitet boje je ista ili čak jače od kontrole, može se pretpostaviti da je hormonalna vrh je postignut. Sukladno tome, sljedeća dva dana, najpovoljnija za začeće.

Vrsta testova za utvrđivanje ovulacijeO tome kako se ponašati i kako tražiti ovulacija testovi mogu se podijeliti u nekoliko vrsta:

 • stuynye (supstituirani struji urina);
 • trakasto traka (spušta u spremnik ispunjen urina).

Kao što možete vidjeti, glavna razlika - u upotrebljivosti. Naime, kako je test ovulacije, ta razlika nije vliyaet.Po količina upotrebe testa za utvrđivanje ovulacija se dijele na:

 • Odbaciti (nabrojeni gore);
 • za višekratnu upotrebu testa ovulacije.

Višekratnu elektronički ovulacija test je prijenosni uređaj s nizom test traka koji se mijenjaju sa svake uporabe. Princip rada je isti kao i onaj jednokratni testu. Rezultati ispitivanja su prikazani na zaslonu.

Prednost tih testova je da oni ne samo da pokazuju ovulacija dana, ali tih dana na kojem začeće je moguće. Digitalni Ovulacija Test isključuje ljudski faktor, tako da je njegova točnost je veća.

To se može nazvati novost u ovom području ovulacije test na slinu. Ovo je jedan od najboljih testova za ovulaciju. On ima puno prednosti u odnosu na konvencionalne test trake ovulacije:

 1. Ponovno koristiti.
 2. Najbolji testovi za ovulaciju
 3. Optimalno rješenje na nepravilan ciklus.
 4. Visoka pouzdanost.
 5. Jednostavno rukovanje.
 6. Uštede.

Ovaj test je mali mikroskop za određivanje ovulacije. Sline žene određuje koncentraciju natrija, koji dostiže maksimum s povećanjem razine estrogena, što pak ima najveću vrijednost u danima prije ovulacije.

Odredite koja testovi za ovulaciju je najbolje za vas, potrebno je, uzimajući u obzir mnogo faktora: redovitost ciklusa, financijski kapacitet, korištenje frekvencije.

Video: Test mikroskop kako bi se utvrdilo ovulacije Lady Q

Video: TEST odrediti vrijeme ovulacije Icha-N-FAKTOR SET ZA PET DEFINICIJE

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako izračunati ovulacije s nepravilnim ciklusom?Kako izračunati ovulacije s nepravilnim ciklusom?
Kasno ovulacijaKasno ovulacija
Na koji je dan ciklusa, ovulacija se događa?Na koji je dan ciklusa, ovulacija se događa?
Ovulacija kalendar - kako izračunati spol djeteta?Ovulacija kalendar - kako izračunati spol djeteta?
Ovulacija test na trudnoćuOvulacija test na trudnoću
Elektronički Ovulacija TestElektronički Ovulacija Test
Kako odrediti ovulaciju - nekoliko načina za 100%Kako odrediti ovulaciju - nekoliko načina za 100%
Metode za utvrđivanje ovulacijeMetode za utvrđivanje ovulacije
Mikroskop za određivanje ovulacijeMikroskop za određivanje ovulacije
Pozitivna Ovulacija TestPozitivna Ovulacija Test
» » » Test za određivanje ovulacije