LadyVu.com

2 Tjedna trudnoće - što se događa?

2 tjedna trudnoće koji javljaMnoge djevojke koje su tek saznao da su u poziciji, zainteresiran za pitanje o tome što se događa na 2 tjedna trudnoće, ako je broj olovo nakon začeća. U pravilu, ovaj pojam je različit od te opstetričara.

Koje su promjene u majčinom tijelu?

Prva žena reagira na pojavu novog života u utrobi promjene u hormonalnim razinama. Dakle, već na 2 tjedna trudnoće u krvi se određuje hCG - humani korionski gonadotropin. Prema stupnju doktora suditi trudnoću. Inače ovaj parametar u ovom trenutku je 25-150 mIU / mL. Osnovna funkcija ovog hormona je stimulacija žutog tijela, što kao rezultat počinje proizvoditi progesteron, potrebne za normalno implantacije proces oplođenog jajašca u sluznicu maternice.Mliječne žlijezde su također vidjeli promjene. Došlo je do povećanja količina žljezdanih kanala čiji promjer je također povećana. Kao rezultat toga, žene pate od oticanja dojki i povećati svoju veličinu.

Maternica, za razliku od grudi, gotovo da i nema povećanja veličine na 2 tjedna trudnoće. Stoga, instalirati ga izvodeći pregled zdjelice i palpaciju uspjeti.

2 tjedna trudnoće nakon začećaKoje značajke embrija u 2 tjedna?

Veličina ploda, nalazi se u maternici, na 2 tjedana trudnoće je manje od 1 mm, tako da je nerođeno dijete još uvijek ne izgleda kao čovjek, te je maleni disk koji okružuje vanjsku stranu ljuske. Kao rasta stanica, oni postaju neredovite, a podijeljene su u grupe, od kojih je jedna dovela do posteljice, a drugo - tijelo embrija.

posteljica, koji je još uvijek u povojima, to se donosi za proizvodnju enzima koji se, pak, utječu na membrane stanica maternice.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
3 Tjedna trudnoće - osjećaj3 Tjedna trudnoće - osjećaj
Na kojim uvjetima - test na trudnoću?Na kojim uvjetima - test na trudnoću?
Maternica tijekom rane trudnoćeMaternica tijekom rane trudnoće
Prvi znakovi trudnoće nakon začećaPrvi znakovi trudnoće nakon začeća
Izvanmaternične trudnoće određuje testa?Izvanmaternične trudnoće određuje testa?
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Kako darovati krv za trudnoćuKako darovati krv za trudnoću
Niska progesteronNiska progesteron
Faza menstrualnog ciklusaFaza menstrualnog ciklusa
Kada se vidi na ultrazvuk trudnoće?Kada se vidi na ultrazvuk trudnoće?
» » » 2 Tjedna trudnoće - što se događa?