LadyVu.com

Iscjedak iz grudi u trudnoći

iscjedak iz grudi u trudnoći

Iscjedak iz grudi trudnica često su se bojali slabo informirani. To je zbog činjenice da su neki ženske časopise, rekao je o izgledu kolostrum kao znak približavanja porođaja. U stvari, tekućina iz dojki tijekom trudnoće počinje da se pojavi u prvom ili drugom tromjesečju. Sve je vrlo individualno i ovisi o tijelu buduće majke.

Promjene u dojkama za vrijeme trudnoćeVećina djevojaka iz prvih tjedana trudnoće postoje promjene u mliječne žlijezde. prsa trudna djevojke u početku može malo i bol povećava. Tada je nemir još gore, tu je oteklina od bradavica, što dovodi do povećanja osjetljivosti. Prvo izdanje iz grudi tijekom trudnoće često se pojavljuju nakon 20 tjedana, oni imaju žućkasto-prozirna boja. Prvi Kolostrum je ljepljiv, ne ostavlja tragove na odjeći. Ako trudnoća teče iz dojke, moderne mame koristiti posebne uho-jastučići za grudnjak. Ovaj jednostavan uređaj je pogodan i za vrijeme dojenja.

Iscjedak iz grudi trudnica su povezane s prolaktina hormona, koji je sintetiziran u tijelu tek nakon začeća. Smatra se da je prije tu je kolostrum, više mlijeka majka će. Međutim, to nije istina. Količina mlijeka ovisi o učestalosti hranjenja djeteta, zdravlje i raspoloženje majke. Neke žene uzeti kolostrum za majčino mlijeko. No, punopravni majčino mlijeko iz grudi tijekom trudnoće se ne može razvrstati. Usput, novorođenče u prvim danima hranjenje kolostruma je, vrlo je bogat kalorijama i hranjiv, sadrži puno korisne za tijelo djeteta vitamina i drugih tvari.

Treba napomenuti da je u vršenju trudnoće iz mliječne žlijezde su obavezna. To se događa prilično često da žena devet mjeseci ne pojaviti se biti bilo koji viri iz tekućine u prsima.

Video: Dr. Elena Berezovskaya - iscjedak iz bradavice

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Kada počinje boljeti prsa tijekom trudnoće?Kada počinje boljeti prsa tijekom trudnoće?
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Tuga grudi u trudnoćiTuga grudi u trudnoći
Prestao sam povrijeđen grudi u trudnoćiPrestao sam povrijeđen grudi u trudnoći
Jesu li bolne grudi u trudnoćiJesu li bolne grudi u trudnoći
Strije na grudi u trudnoćiStrije na grudi u trudnoći
Kolostrum prije menstruacijeKolostrum prije menstruacije
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Kolostrum kod trudnicaKolostrum kod trudnica
» » » Iscjedak iz grudi u trudnoći