LadyVu.com

Grudi u trudnoći

Grudi u trudnoći

Nije tajna da su promjene u mliječne žlijezde su prvi znak da je srce od žene rođen novi život. I to hormonalne promjene tijelo ljepšeg spola, što dovodi do toga da se dojke tijekom trudnoće povećava.

Kako grudi u ranoj trudnoći?

Tipično, dojke mijenja tijekom trudnoće tamo gotovo od prvih dana. Osim povećanja mogući osjećaj boli. Razvija preosjetljivosti. Može promijeniti boju areola i bradavice. Često, kada nabubre grudi tijekom trudnoće, nju tamo dopire izrazio umanjena za vene.

Često, zbog ubrzanog rasta mliječne žlijezde za vrijeme trudnoće, strije se pojavljuju na prsima. On je primijetio tijekom prvih deset tjedana trudnoće, a zatim bliže rođenja. Ponekad grudi tijekom trudnoće povećava nekoliko puta, a ako je koža nije dovoljno elastična - strije na grudima tijekom trudnoće je neizbježan. Međutim, situacija se može ispraviti pomoću posebnih krema čim prsa počinje svrbjeti.

Iscjedak iz grudi u trudnoćiŽene rijetko pokazuju zabrinutost kada tijekom trudnoće prsa, znajući da je to prirodni proces. No, često je zastrašivao ističući iscjedak iz bradavice.

No, ne brinite. Podaci predstavljaju prvu dodjelu majčino mlijeko - kolostrum. To je slatkast, vodenasta tekućina, blago žućkaste boje na. Prvo kolostrum iz dojke tijekom trudnoće je dodijeljeno prilično gusta. Međutim, bliže rođenja, tanje postaje.

Kolostrum počinje proizvoditi mliječne žlijezde od početka drugog tromjesečja trudnoće. No, kada se stimulira za vrijeme seksa ili masažu, iscjedak iz grudi tijekom trudnoće može početi i ranije. Često ne postoji raspodjela na najvećim rodov.Posle šestom mjesecu trudnoće može se vidjeti u sekreta iz primjese krvi. Tipično, oni proizlaze iz poboljšane prolaktina, koji je odgovoran za pripremu grudi za dojenje, i oksitocina, potiče stvaranje mlijeka.

Pa ipak, to je najbolje konzultirati s mamologist, kako bi se uklonili mogućnost bilo koje bolesti dojke. Usput, ne pokušati pretočiti iz grudi luče tekućinu.

Kako zadržati grudi u trudnoći?

Kako trudnoća i porođaja prsa i dalje izgleda dobro, morate slijediti neke preporuke.

  1. Kupite grudnjak, dobro održavan natečene grudi, ali ne i kompresije. Preferirani model koštice na širokim trakama s čičak na leđima, s kojom možete podesiti glasnoću. Optimalna rublje možete kupiti u apoteci.
  2. Dnevni tuširati s nježnim masaža ručnik dopustiti da otvrdne grudi. Izvođenje masažu kružnim pokretima, bez dodirivanja bradavica.
  3. Između prehrani djece bradavice često formiraju pukotine, tako da bi trebao ojačati kožu bradavica. Za ovu savršenu tuširati. Često, postoje savjeti za poboljšanje bradavice, kao što su trljanje četkicu ili ručnik masažu. Vi ne bi trebali vjerovati sve što čujete. Grubo stimulacija bradavica može izazvati kontrakcije maternice.
  4. Borba koža strije na grudima kako bi se posebne kreme.

Ako je trudnoća postala jedna dojka veća od druge, onda je ovo dojke proizvodi više kolostrum. Osim toga, čak iu razdoblju spolnog sazrijevanja grudi rastu neravnomjerno. Nije ništa ozbiljno. Nakon završenog dojenje, grudi opet postaje normalno.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Tuga grudi u trudnoćiTuga grudi u trudnoći
Bolest dojke i trudnoćaBolest dojke i trudnoća
Prestao sam povrijeđen grudi u trudnoćiPrestao sam povrijeđen grudi u trudnoći
Bolne bradavice prije menstruacijeBolne bradavice prije menstruacije
Jesu li bolne grudi u trudnoćiJesu li bolne grudi u trudnoći
Strije na grudi u trudnoćiStrije na grudi u trudnoći
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Bol grudi - uzrociBol grudi - uzroci
Bolne bradavice tijekom trudnoćeBolne bradavice tijekom trudnoće
» » » Grudi u trudnoći