LadyVu.com

Prsa prije i nakon poroda

prsa prije i nakon trudnoćeMnoge žene su uvjereni da je nakon trudnoće i dojenja ne uspijevaju sačuvati prirodnu ljepotu i elastičnost poprsja. U stvari, to se ne događa sve žene koje su doživjele radost majčinstva. U nekim slučajevima, žene grudi nakon trudnoće i poroda ostaje ista kao i prije početka tog perioda, a često povećava i postaje mnogo zavodljivije.

U ovom članku, mi ćemo vam reći zašto grudi prije i poslije poroda obično se mijenjaju, a ako je mlada majka može ostati lijepa i seksualno privlačna.

Što se događa na grudi tijekom trudnoće i nakon poroda?

Razdoblje čekanja za bebe i nakon poroda sa ženskim grudima sljedeće promjene se javljaju:Zbog povećanja tjelesne težine trudnice značajno povećava količinu masnog tkiva u grudima. To je razlog zašto je djevojka koja je u „zanimljivom” poziciji, morate pažljivo pratiti svoju težinu, jer je dobivanje tjelesne težine za vrijeme trudnoće više od 10 kilograma neminovno dovodi do povećanja veličine grudi i prije dijete u svijetu i njegov progib nakon porođaja.

Tijekom priprema za dojenje u trudnica krvi povećava koncentraciju hormona estrogena, što dovodi do proliferacije žljezdanog tkiva u dojkama i prateće povećanje njihove veličine.

prsa prije i nakon trudnoće

Ako je trudnica je preslab vezivnog tkiva, od kojih je nedostatak elastičnosti stanice, širenje prsnog koša može uzrokovati prsnuće pojedinačnih vlakana i pojavu ružnih strija. Slična situacija se može pojaviti u trudnica i pod utjecajem hormona kortizola, koji počinje da se proizvodi u bubrežnoj kori, dok čekaju bebu.

Iako je grudi tijekom trudnoće se razlikuju, u većini slučajeva, to ne znači da je poprsje mlade majke, nakon završetka dojenja će biti ružan i neprivlačan. Razdoblje čekanja za bebe žena treba nositi poseban grudnjak, pravo jesti i pokušati ne dobiti previše dodatnu težinu.

Osim toga, to je korisno koristiti tradicionalne i narodnih lijekova, namijenjene prevencija strija uzeti kontrast tuš i ne čupanja masirajte područje grudi. U skladu s ovim preporukama poprsje u većini slučajeva, je kao atraktivna kao prije isporuke.

Ako niste bili u mogućnosti očuvati ljepotu grudi nakon završetka dojenja, i stanje vaše poprsje je loša, ne brinite - danas postoje mnoge kozmetičke i kirurške zahvate koji mogu pomoći da povrate prethodnu veličinu i oblik grudi i postati kao seksualno privlačna kao prije.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Koliko su mjesečni nakon poroda?Koliko su mjesečni nakon poroda?
Kao rastseditsya nakon poroda?Kao rastseditsya nakon poroda?
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Tuga grudi u trudnoćiTuga grudi u trudnoći
Prestao sam povrijeđen grudi u trudnoćiPrestao sam povrijeđen grudi u trudnoći
Strije na grudi u trudnoćiStrije na grudi u trudnoći
Oporavak ciklus nakon porodaOporavak ciklus nakon poroda
Poroda kalendarPoroda kalendar
Kolostrum prije rođenjaKolostrum prije rođenja
Kako da se oporavi od poroda?Kako da se oporavi od poroda?
» » » Prsa prije i nakon poroda