LadyVu.com

Kolostrum prije rođenja

Kolostrum prije rođenja

Mnoge žene u trudnoći iz bradavice počinje odvajanje gustu ljepljivu žućkastu tekućinu. Iscjedak iz grudi prije porođaja je ništa manje od kolostruma, koji će hraniti novorođenče u prva dva dana života.

Zašto se prije rođenja dodjeljuje kolostrum?Raspodjela colostrum iz grudi trudnica kaže da je spreman za susret sa svojim djetetom i dati mu svoj prvi neophodnu hranu. Kolostrum je pušten u malim količinama, ali ona sadrži veliki broj proteina, masti, ugljikohidrata, vitamina, minerala i imunoglobulina u jednoj dozi, što je potrebno je samo da postoji svjetlo na malog čovjeka. Proizvodnja i oslobađanje kolostruma prije porođaja doprinose hormonske promjene u tijelu buduće majke: povećanje oksitocina i prolaktina. Mnoge trudnice početi osjećati blagu bol u prsima prije rođenja. To je zbog činjenice da su skoro sve trudnice prije poroda bubri prsa, koja može biti u pratnji osjećaja boli.

Kako razvijati grudi prije rođenja?

Grudi prije poroda bi trebao biti spreman za hraniti bebu. Ako je početak dodijeljene kolostrum prije poroda, vrlo je važno držati čistim dojku, tako da kroz male rupice na bradavici ne staviljeni mikroorganizama koji dovode do upale u kanalima dojke. Da biste to učinili, grudi treba oprati beba sapun dva puta dnevno. Grudi masaža provodi prije isporuke kako bi se poboljšala izlučivanje mlijeka u budućnosti, jer ga s obje ruke udara naizmjenično s lijeve i desne dojke od vrha do dna. Također održava blagi trljanje bradavica kako bi ih teže i manje osjetljivi na nakon što je žena počne da doji svoje dijete na bradavici ne nastaje pukotina.

Drugi problem, čije je prisustvo potrebno je pripremiti grudi nije u redu grudi prije porodaobliku bradavica. Ravne ili uvučene bradavice ometati dojenje beba, tako da ako žena ima bradavice, ona također treba neki grudi masaža prije isporuke. Masaže je jednostavan kompresije bradavice između palca i kažiprsta i pažljivo ga povlačenjem i okretanjem. Promjena oblik bradavica je moguće pomoću posebnih popravljanje, koji se mogu početi nositi mjesec dana prije isporuke. U stara vremena, naše majke od početka trudnoće podlogu u grudnjak teškim prirodnih materijala, da se pripreme za budućnost bradavica hranjenjem.

Video: Ručna izraz majčino mlijeko - kako to učiniti pravo? Savjeti za roditelje - Unija pedijatara Rusije.

Video: Medicinska zagonetka - 26. rujna 2013

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Krvarenje prije isporukeKrvarenje prije isporuke
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Tuga grudi u trudnoćiTuga grudi u trudnoći
Jesu li bolne grudi u trudnoćiJesu li bolne grudi u trudnoći
Kolostrum prije menstruacijeKolostrum prije menstruacije
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Kolostrum kod trudnicaKolostrum kod trudnica
Što ako nema mlijeka nakon poroda?Što ako nema mlijeka nakon poroda?
» » » Kolostrum prije rođenja