LadyVu.com

Kolostrum kod trudnica

kolostrum trudnica

Kolostrum u trudnoći može ozbiljno preplašiti ženu pervorodku. Uostalom, čini se da je prerano za pojavu mlijeka - dijete još nije rodio. Međutim, kolostrum trudnica - prilično česta pojava, a to je apsolutno normalno. Međutim, kako je njegovoj odsutnosti dok se beba rodi.

Stvar je u tome što tijekom trudnoće dojke Tako pripremljeni za naredno razdoblje laktacije. Rano u trudnoći rastegnuti na kanale, lobules povećava težinu, smrknuti i povećanje promjera bradavice. Sve to - rezultat hormonalnih promjena u tijelu zbog trudnoće i uskoro roditi dijete.

I pojava kolostruma - jedan je priprema faza dojke. Neke žene ni primijetiti trnce i ispiranje u prsima. Od kolostruma mišići guraju iz bradavica. To bi trebalo smetati samo ako je raspodjela kolostruma popraćena boli i povlačenjem senzacija u trbuh - to je vjerojatno znakove početnoj pobačaj.

Ne utvrditi točan iznos kolostruma, ako se pojavi. Netko kolostrum se može pojaviti samo malo iz bradavice, a netko teče jako. Ako ste suočeni s problemom curenja iz prsa, možete kupiti u ljekarni posebnom podstavom u grudnjak na kolostruma ne mrlja plahte i odjeću.Prisutnost ili odsutnost kolostruma tijekom trudnoće ni na koji način ne pokazuje da li je mlada majka „mlijeko” ili mlijeka neće imati dovoljno da nahrani bebu. Sve to - čisto individualna, a ne činjenica da, ako je to kolostrum, grudi nakon rođenja će biti dobro popunjena s mlijekom. Isto tako, ako je kolostrum nije - to nije razlog da se brinuti o tome da nećete imati mlijeka ili ga neće biti dovoljno.

Što je kolostrum?

Mnogo je rečeno o količini i „normalnosti” od kolostruma, ali moguće je da žena nije svjesna što se događa i ne znam kako to izgleda i što je boja to je kolostrum trudnica. Dakle, kolostrum je uglavnom u ranim danima iscjedak iz grudi ima žućkastu boju i gustu konzistenciju, ponekad nalik mlijeko.

Zatim kolostrum žuta boja postaje transparentan i manje gusta. Ponekad ga vidim, potrebno je lagano pritisnuti na bradavici. Ako on istisne kap nešto bijelo ili žućkasto - to je kolostrum. Ponekad, usput, kolostrum i dalje ističu, čak i nakon prestanka hranjenja - ponekad to ide na za nekoliko godina. Samo ne bojte se, jer je nevidljiv, i vidjeti što vam je potrebno prilično modricu bradavicu.

Ako govorimo o tome zašto postoji kolostrum prije rođenja a davno prije njih, to jest, u kojim slučajevima je pušten, valja napomenuti da je tijekom trudnoće doprinosi na seksualnu stimulaciju masaža dojke, stres, previsoke temperature, zbog čega se širi kanale.

Prednosti kolostruma tijekom dojenja

Neki ljudi pogrešno vjeruju da je kolostrum - beskorisno i ne-nutritivna proizvoda, pa čak i preliti, a tek onda dati djeteta prsa. colostrum iz dojkeTo je jako, jako loše mišljenje.

Prednosti kolostruma može govoriti opširno, jer njegov sastav - to je nešto jedinstveno. Osim toga, priprema dijete za ulazak u trbuh masnoća i više hranjiv mlijeko. Nije ni čudo da se prvih nekoliko dana nakon rođenja kolostrum je pušten iz dojke, a ne mlijeko.

Nemojte misliti da dijete jede, a ne žuriti da mu mješavinu boce - to može dovesti do toga da dijete nikada neće uzeti u prsa. Dijete je dovoljno da postoji majka - njezina kolostrum. U ranim danima on je više od sna, a povremeno se budi da jede malo i pobrinite se da on nije jedini i njegova majka u blizini.

Video: Prvi mlijeko i kolostrum

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Oticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoćeOticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoće
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Bolne bradaviceBolne bradavice
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Tuga grudi u trudnoćiTuga grudi u trudnoći
Jesu li bolne grudi u trudnoćiJesu li bolne grudi u trudnoći
Kolostrum prije menstruacijeKolostrum prije menstruacije
Oblik trbuha tijekom trudnoće dječakaOblik trbuha tijekom trudnoće dječaka
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
» » » Kolostrum kod trudnica