LadyVu.com

Tuga grudi u trudnoći

Tuga grudi u trudnoći

Ženski dojke od prvog dana trudnoće je vrlo osjetljiv na promjene koje se događaju u tijelu buduće majke. To je zbog činjenice da je priprema za proces laktacije započinje najranije vremena.

Vrlo često, ove promjene nisu bez posljedica. Trudnice se žale na „rastezanje” u mliječnim žlijezdama i činjenica da su bolne grudi u trudnoći. Kao što je povećanje ženskog poprsja, znatno otežava osjetljivost kože i bradavice dojke pojavljuju dodjelu u obliku kapljica kolostruma bradavice potamne viriti, a koža oko njih formira areola, krvne žile se potamniti i sja kroz kožu, dimenzije areola i bradavice znatno povećati.

Pa zašto neke žene još uvijek bolne grudi u trudnoći?Proces promjene koja se odvija u mliječne žlijezde s prvim danima trudnoće-rezultat složenih interakcija hormona štitnjače, nadbubrežne žlijezde, hipofize i jajnika. Ove promjene rezultirati poboljšanjem osjetljivosti ženskih dojki. Međutim, iskusni stručnjaci kažu da je to sasvim normalna situacija, a pitanje koliko bolne grudi u trudnoći, potiče odgovor kratak period od boli. Obično bol u grudima počinje slabiti na kaznu od deset tjedana, i nestaje zajedno za dvanaestog tjedna.

Kako bi se smanjila bol grudi tijekom trudnoće, žene se savjetuje da nose poticajnog grudnjak. To je vrijedno spomena učinkovitost fizičke vježbe koje jačaju mišiće koji podržavaju grudi i poboljšati protok krvi i limfe iz grudi. Ako bol grudi tijekom trudnoće, svakako uključiti u svoju dnevnu rutinu higijenskih postupaka u kojima provodi oprati grudi s toplom vodom i trljajući ih s mokrim ručnikom.

Žena za vrijeme trudnoće postaje posebno osjetljiva i ranjiva na promjene koje se događaju oko njega u obitelji, na poslu. A onda se tijelo signale o promjenama počela i glava prevladati pitanja o tome zašto i kako bolan grudi tijekom trudnoće? No, kada je žena izložena živčanog sloma, tijelo joj je odmah proizvesti hormone stresa koji negativno utječu na cijelo tijelo i dojke posebno. Stresne iskustva mogu uzrokovati mastitis, i mnoge druge ozbiljne bolesti ženskih grudi. Nije ni čudo narodna mudrost kaže - „najbolji lijek za trudnice -. Potpuni mir i tišinu”

U ženske grudi nemaju mišiće koji drže i sprečavanje rastezanja tkanine tijekom povećanja veličine i vaganjem mliječne žlijezde. Stoga je potrebno uvesti rutinu fizičke vježbe koje jačaju prsne mišiće. Kako bolan grudi u trudnoćiSkup vježbi treba sadržavati ne više od četiri vrste tereta, u trajanju od oko deset do petnaest minuta. Vježba će pomoći smanjiti broj nježnost dojke za vrijeme trudnoće.

Koristeći savjete stručnjaka o metodama njege za grudi tijekom trudnoće, žene mogu izbjeći mnoge probleme vezane ne samo nježnost dojke, ali i sa pojavom grudi nakon poroda. Pravilno odabrana rublje, hidroterapija i masažu kako bi se smanjila bol u prsima i omogućiti ženama da bolje uživati ​​u njemu „zanimljiva” situacija, jer dok nosi dijete najsretnije razdoblje života svake od ljepšeg spola!

Video: Prvi znakovi trudnoće trudnoće

Video: Zašto bol grudi?

Video: Zašto prsa boli nakon mjesec dana?

Video: Zašto bol grudi za vrijeme menstruacije i što učiniti o tome?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Bolne bradaviceBolne bradavice
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Bol u prsimaBol u prsima
Bolne bradavice prije menstruacijeBolne bradavice prije menstruacije
Jesu li bolne grudi u trudnoćiJesu li bolne grudi u trudnoći
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Bolne bradavice tijekom trudnoćeBolne bradavice tijekom trudnoće
Kolostrum prije rođenjaKolostrum prije rođenja
Masaža bradavicaMasaža bradavica
» » » Tuga grudi u trudnoći