LadyVu.com

Masaža bradavica

masaža bradavica

Masaža bradavica kod žena ima malo veze s stimulacijom grudi za vrijeme seksa igru. Cilj ove masaže je potpuno drugačija. Najčešće, potreba za masažu djevojke, anatomske značajke strukture mliječne žlijezde koje mogu ometati dojenje djeteta u budućnosti.

Indikacije za masažu bradavice ženskog dojke

Čak iu razdoblju priprema za trudnoću žena poželjno je obratiti pažnju na stanje svojih grudi i izgledu bradavice. Činjenica da veličina i oblik grudi nema nikakvog značaja za laktacija, ali oblik bradavica ima značajan utjecaj na proces dojenja. Optimalno je bradavica izduženi oblik (konveksna) da novorođenče može lako biti vrlo zanimljivo otići iz majčinog mlijeka.

Ali ako Prsa ravne ili uvučene bradavice, beba može biti neugodno uzeti dojku u ustima, te u nekim slučajevima i nemoguće. To je potrebno pripremiti prsa za dojenje. U tom smislu, žene su formiranje posebne tanjure koji zbog vakuuma olakšao istezanje bradavice.

Značajan napredak u dizajnu normalne bradavice omogućava posebnu masažu.

Kako masirati bradavice?Korekcija bradavica je masiranje grudi i povlačenjem pokreta zategnuti. U tu svrhu, bradavica je stisnut između dva prsta odgovarajuće strane - palca i kažiprsta. Igle postavljene na granici između bradavice i areole, bradavica je stisnut kao da cijeđenje i lagano pomicanje na jednu i drugu stranu za 5 minuta dnevno za 2 poziva.

Ako žena ima normalan bradavicu za hranjenje oblicima, ali previše osjetljiv, vrlo vjerojatno da će doživjeti bol prilikom sisanja, i rizik da se pukotine. Preporučljivo je da se pripremiti prsa za intenzivnu „terebleniyu” dijete.

Preporučljivo je da se „nahrapavimo” bradavice trljajući ih tvrdi krpom (ručnik), trljanje kockice leda, izlijevanje hladan tuš, itd Ove mjere na kraju napraviti grudi manje osjetljive, tako da bebe sišu pokreti nisu više tako neugodan.

Kako masirati bradavice?

Mi masaža bradavica, postoje neke kontraindikacije:

  • oštećenja na koži u areolae;
  • hipertoničnost maternice tijekom trudnoće.

Činjenica da stimulacija bradavica uzrokuje kontrakcije maternice da se tijekom trudnoće može uzrokovati spontani pobačaj ili prijevremeni porod. Zato je aktivan masaža maternice može obaviti najranije 36 - 37 tjedana trudnoće. bradavice grudi masaža Ako je prekid nije prijetnja, a tvoj ginekolog ne smeta, ja sam počeo masirati bradavice se preporuča iz vrlo ranog perioda.

Izbjegne ozljeđivanje bradavice i snimanje svoje infekcije. Prije dodirivanja grudi, isječak nokti kraći, operite ruke toplom vodom. Za bolje klizna primjenjuju se na prste i areola dječji puder, možete koristiti dječji kremu ili ulje hypoallergenic.

Redovita masaža gospodarstvo bradavica pomaže vam jednostavno podešavanje dojenje.

Video: Dokaz formira bradavica za hranjenje Lansinoh grudi

Video: tetdsfg

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Grudi masažaGrudi masaža
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Kako pripremiti bradavice za dojenje?Kako pripremiti bradavice za dojenje?
Podstava na prsimaPodstava na prsima
Lateks bradaviceLateks bradavice
Ispravak bradavicaIspravak bradavica
Bolne bradavice tijekom trudnoćeBolne bradavice tijekom trudnoće
Bradavice u trudnoćiBradavice u trudnoći
Zašto svrbi bradavice?Zašto svrbi bradavice?
Ravne bradaviceRavne bradavice
» » » Masaža bradavica