LadyVu.com

Ravne bradavice

ravne bradavice

Ravne bradavice su jedan od najčešćih obilježja strukture dojke. Specifični simptomi i tegobe se ne vide s ovim stanjem. Problemi mogu nastati samo u razdoblju laktacija. Odmah treba napomenuti da su ravne bradavice na grudima u kojem slučaju ne predstavljaju prepreku za početak dojenja. Ipak, žena hrani grudi, a ne samo jedan dio.

Problemi spljoštene bradavice

Da bi bolje razumjeli situaciju, analizirati izgled ravne bradavice, i što je njihova osobina. Vizualno, za razliku od uobičajenih formi, to glatko. Za provjeru dostupnosti takvog značajka može biti jednostavan test. Da biste to učinili, pritisnite na areola području vrha i dna. U tom slučaju, ne spljoštena bradavica izlazi. Također nije označen eksplicitan odgovor na različite podražaje. Na primjer, to se neće stvrdnuti na izlaganja hladnoći.Mnoge žene zanima, što učiniti ako su bradavice su ravne, a to može dovesti do posljedica. U stvari, ništa nije u redu s ovom strukturom dojke nije. Poznato je da tijekom trudnoće utjecajem hormonalnih promjena žlijezda struktura poprima prikladniji oblik za hranjenje. Osim toga, često se tijekom razdoblja laktacije bez ikakvih dodatnih utjecaja na izgled bradavica promjena. To je izgladiti, on može i postati više konveksan oblik. Stoga, kada hranjenja ravne bradavice, nakon par dana će prestati biti problem.

Kako hraniti na značajke strukture dojke?

U nazočnosti ravne bradavice je važno razumjeti kako hraniti dijete ispravno. Da biste to učinili, trebate samo pokupiti udoban položaj i pomoći djetetu da zgrabite usta puna areola. Nakon svih problema povezanih s dojenja, to je zbog lošeg vezanosti djeteta na grudi. Ako je moguće, to nije potrebno završiti hranjenja bebi bočicu. Kao što je to uvelike olakšava proces sisanja. U kasnijim beba jednostavno odbija dojku zbog činjenice da je lakše uzeti hranu iz boce, vi uvlakači usta pokrete.

U nekim slučajevima, možete unaprijed na rođenje djeteta za pripremu svoje grudi za dojenje. Da biste to učinili, koristite sljedeće metode:

  • primjena obloge - „oblikovatelji” bradavica;
  • Posebne vježbe za masažu.

A neposredno prije hranjenja dopušteno korištenje raznih „usisavanje” uređaja koji će pomoći da ispravi tu razliku. U tu svrhu možete koristiti ručnu izdajalicu ili poseban uređaj sličan štrcaljke.

Video: Pravilno dojenje

Video: Stan i uvučene bradavice

Video: U 22-godišnji Marina Belova bez bradavica - soromlyus sam Svoge tіla - 03/19/15

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Bolne bradaviceBolne bradavice
Bol u coskahBol u coskah
Zašto bradavice otvrdnuti?Zašto bradavice otvrdnuti?
Bolne bradavice prije menstruacijeBolne bradavice prije menstruacije
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Kako pripremiti bradavice za dojenje?Kako pripremiti bradavice za dojenje?
Rak PagetRak Paget
Kondillomy na intimnim mjestimaKondillomy na intimnim mjestima
Ravne bradaviceRavne bradavice
Kolostrum prije rođenjaKolostrum prije rođenja
» » » Ravne bradavice