LadyVu.com

Kolostrum u trudnoći

Kolostrum u trudnoći

Neosporno je da trudnica s velikim poslastica odnosi na stanje njegova zdravlja i promjene koje se događaju na njenom tijelu. Najviše „osjetljiv”, u ovom kontekstu, su prvorotke. Dakle, pojava kolostruma tijekom trudnoće je nevjerojatan broj pitanja i nedoumice. Mi ćemo pokušati odgovoriti na prvi i zadnji da rastjera.

Kolostrum u trudnoći - potpuno prirodni fenomen

Raspodjela kolostruma kapi daljnje fertilnoj fazi - apsolutno prirodan proces, kao i njegovu odsutnost. Ona počinje da se pojavi u ženske dojke je već u drugom tromjesečju, ali žena ne može zanemariti ako je tekućina ne curi iz bradavica. Raspodjela kolostruma u ranim fazama trudnoće znači da je tijelo intenzivno se priprema za buduću isporuku i puni dojenja djeteta. U početku, dosljednost gusta tekućina i ljepljiva, žućkasto, ali bliže isporuku kolostruma boja postaje prozirna. To ne miriše, kao da je žena izgleda neugodno, to je najbolje da se o tome razgovarati s primaljom.

Ako odabir kolostruma offline

Nije potrebno paničariti ako trudnoća dolazi do logičnog zaključka, i kolostrum još uvijek nema. To ne znači da ne možete hraniti beba dojku. Pojava kolostruma u trudnica može podudarati s trenutkom rođenja, ili primjenom prvo dijete. Vi samo trebate shvatiti da svako tijelo ponaša za vrijeme trudnoće na različite načine. To je razlog zašto ne postoji točan datum određuje, koliko tjedana je kolostrum. Ne pokušavajte na vlastitu „uzrok” izolacije, koristeći razne narodnih lijekova i tehnika koje su toliko popularna među mladim majkama.Kolostrum će se pojaviti točno u pravo vrijeme, i taj proces može izazvati takve faktore kao što su:

  • Povišena temperatura zbog širenja koji se odvija u kanalu dojke;
  • uzrokovati odvajanje colostrum može biti intenzivna masaža trudna ili trljanjem mliječne žlijezde;
  • infarkt stresa i tako dalje.

Trebam izraziti kolostrum?

to nije potrebno u svakom slučaju to učiniti! Bezopasan na prvi pogled, cijeđenje kolostrum iz dojke stimulira proizvodnju hormona oksitocina, koji u velikim količinama. Ona je opterećena izgledom ton mišića maternice i, kao rezultat toga, rizik od spontanog pobačaja ili prijevremenog poroda.

Što učiniti s intenzivnom odvajanje kolostruma tijekom trudnoće

Moderna industrija je preuzeo brigu o rješavanju privremene neugodnosti, i nudi buduće mame koristiti posebne jastučići grudi. Ova zdravstvena ustanova je u stanju apsorbirati višak kolostrum ili mlijeko, ostavljajući osjećaj ugode i samopouzdanja. Nijansa: promijeniti ih vrlo često, kao u ovom mediju počinju uzgajati bakterije. Raspodjela colostrum kada je skrivalo zahtijeva ženama temeljito osobne higijene i učestalo pranje dojki toplom vodom bez sapuna ili gela. To se posebno odnosi na vruće sezone.

Što učiniti u slučaju gubitka kolostrum u trudnoći?

To apsolutno nije razlog za zabrinutost i briga o tome da se ne može hraniti. Možda je tijelo jednostavno „bacio” sve napore da se pripreme za rođenje i cjeloviti razvoj djeteta. Drugi razlog bi mogao biti mali hormonalni neuspjeh. Kolostrum u trudnoćiAko je, međutim, nedostatak kolostruma prije rođenja je uzrok panike, a zatim idite na ginekologa za pregled mliječnih žlijezda.

Može li takva stvar biti znak abnormalnog proces trudnoće?

Da, jer je kolostrum je rezultat aktivnog rada hormona i kontrakcije maternice. Stoga, ako postoji opasnost od pobačaja, žena promatra dramatičan izgled sekreta iz dojke, te u velikim količinama, odmah treba obavijestiti liječnika.

Video: Dojenje. 7 grešaka dojilja. №3 - Oh! Imam dovoljno mlijeka! Kolostrum? Što je to?

Video: Kako majčino mlijeko se proizvodi u fazama.

Video: Dnevnik trudnoće | 28-29 tjedana | Joga, kolostrum i praznovjerje

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tekući iscjedak tijekom trudnoćeTekući iscjedak tijekom trudnoće
Oticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoćeOticanje mliječnih žlijezda tijekom trudnoće
Kolostrum u trudnoćiKolostrum u trudnoći
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Tuga grudi u trudnoćiTuga grudi u trudnoći
Jesu li bolne grudi u trudnoćiJesu li bolne grudi u trudnoći
Kolostrum prije menstruacijeKolostrum prije menstruacije
Kako Big bradavice tijekom trudnoćeKako Big bradavice tijekom trudnoće
Kolostrum kod trudnicaKolostrum kod trudnica
Bolne bradavice tijekom trudnoćeBolne bradavice tijekom trudnoće
» » » Kolostrum u trudnoći