LadyVu.com

Strije na grudi u trudnoći

strije na grudima tijekom trudnoće

Strije na grudi tijekom trudnoće, u većini slučajeva - fenomen neizbježno. No, ovdje je smanjiti ih tako nisko i uštedite oblik ženskih dojki nakon djetetova rođenja i dojenja - zadatak prilično izvodljiv.

prsa trudna

Promjene na grudima tijekom trudnoće imaju cikličku prirodu. To je, u određenom stupnju trudnoće, svaka žena ima promjene u strukturi i vanjskog oblika dojke. Najintenzivniji rast grudi se pridržavati 7 tjedana trudnoće - onda u velikom broju proizvoditi progesteron i estrogen potaknuti njegov rast. Do dvadesetog tjedna kada dojke doseže vrlo impresivan iznos od strija postaju vidljivi. Od 22 tjedana trudnoće počinje novi rast pojačan dojke. Vjerojatno ćete primijetiti da to nije „stavio” u nedavno kupio grudnjaka.

Pa, ako govorimo o osjetljivu kožu na prsima - ona jednostavno nije imao vremena da „rastu” u skladu s mliječne žlijezde. Kolagenih vlakana postupno se protežu, sve dok to ne prelazi njihovu sposobnost. Kada se iscrpe granica mogućnosti - oni su rastrgan, a kao rezultat toga, tu su i strije na grudima tijekom trudnoće. Nažalost, njihov broj i veličina predodređeno genetikom i dobi, ali i kako bi se smanjio ili čak spriječiti njihovu pojavu, potrebno je osigurati pravilnu njegu grudi tijekom trudnoće.

Njega dojke TrudnoćaPromjene na grudima tijekom trudnoće zahtijevaju hitnu akciju od samog početka. Oni će biti usmjerene na:

  • smanjenje broja strija na grudima u trudnoći;
  • održavanje oblika dojke nakon trudnoće i dojenja.

Uzrok strijama smo gore opisali, dakle, kako se nositi masaža grudi u trudnoćis tim problemom, neophodno je da se „pomogne” naše kolagenska vlakna. Učinkovitost korištenja kreme sa kolagenom za dojke za vrijeme trudnoće - nije dokazano, ali mnoge žene su prilično zadovoljni s rezultatom. Danas je vrlo važno koristiti prirodna ulja - maslina, badem.

Ona preporučuje nježnu masažu dojke tijekom trudnoće, pogotovo nakon pojave kolostruma. Koristite umjesto ulja za masažu ili kremom, ovaj hranjivim tvarima bogate namirnice. U spoju sa vježbe za prsa za trudnice, te mjere pomoći zadržati oblik grudi.

Zapamtite kvalitetnu posteljinu koja nije sažimanje prsa i ne uzrokuje iritaciju kože. Tu je nova generacija grudnjaka, protežu sve do rasta dojke kod trudnica. Oni su u velikoj mjeri pojednostaviti život žena u državi.

U zaključku možemo reći da je pravilna briga o njima, pomoći će vam da se minimizira vjerojatnost strija na grudima tijekom trudnoće. Voli sebe, i biti zdrav!

Video: Kako ukloniti strije na grudima, bedrima, stražnjici i trbuhu

Video: Kako zadržati lijepe grudi nakon trudnoće - Sve Bude dobro - Broj 465 - 2014/09/22

Video: NE trbuščić strije nakon poroda. Kako izbjeći strije (trbuh, bedra) Cijeli Film

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Strije u trudnoćiStrije u trudnoći
Kada počinje boljeti prsa tijekom trudnoće?Kada počinje boljeti prsa tijekom trudnoće?
Iscjedak iz grudi u trudnoćiIscjedak iz grudi u trudnoći
Tuga grudi u trudnoćiTuga grudi u trudnoći
Bolest dojke i trudnoćaBolest dojke i trudnoća
Prestao sam povrijeđen grudi u trudnoćiPrestao sam povrijeđen grudi u trudnoći
Jesu li bolne grudi u trudnoćiJesu li bolne grudi u trudnoći
Bol grudi - uzrociBol grudi - uzroci
Grudi u ranoj trudnoćiGrudi u ranoj trudnoći
Bradavice u trudnoćiBradavice u trudnoći
» » » Strije na grudi u trudnoći