LadyVu.com

Posteljice zrelosti

Kao što je poznato, posteljica tijekom trudnoće prolazi kroz mnoge promjene. Prije svega tu je promjena debljine, kao i stupanj razvoja: povećanje broja krvnih žila nužnih za normalan razvoj fetusa. U medicini, set od mnoštva posteljice parametara odredi pojam „zrelosti”.

Što je stupanj zrelosti posteljice?Samo odlučio dodijeliti 4 stupanj zrelosti dječjih sjedala, od kojih svaka odgovara određenom stupnju trudnoće. U isto vrijeme, o ograničenjima placente rezerve pokazuje veću brojčanu indeks, odnosno 3 zrelost primijetio, obično na kraju trudnoće.

Što stupanj zrelosti posteljice obično razlikuju?

Kao što je gore spomenuto, postoji samo 4 stupnjeva. U isto vrijeme, zrelost posteljice obično se određuje tjedna trudnoće.

  1. 0 stupanj zrelosti posteljice promatrati do 30 tjedana. Povremeno su liječnici postavili 0-1 stupnja, što znači da prerano promjene u posteljici. Vrlo često, to se događa kao posljedica zaraznih bolesti.
  2. 1 zrelosti posteljice primijetio sam u vrijeme kada je dijete sjedalo u potpunosti je zaustavljen njen rast i zadebljanje tkiva događa. To razdoblje odgovara 30-34 tjedna trudnoće.
  3. 1 zrelosti posteljice2. stupanj zrelosti posteljice promatrati na 35-39 tjedna trudnoće. U ovom trenutku, posteljica je u potpunosti „zreli”, odnosno njegova funkcija postupno počinje gubiti. To se događa Razrjeđenje tkanina školjke u nekim dijelovima sjedala djece na površine počinju se pojavljivati ​​karbonatnim sedimentima.
  4. 3. stupanj zrelosti posteljice promatrati na 39-40 tjedana trudnoće. Tijekom ovog razdoblja, liječnici pozorno pratiti stanje sjedalice, kao i to može biti djelomično odvajanje posteljice, u kojem je potrebno provesti postupak indukcije poroda.
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Posteljice preranog starenjaPosteljice preranog starenja
Kalcifikacije na posteljicuKalcifikacije na posteljicu
Zadebljanje posteljiceZadebljanje posteljice
Uzi u trudnoći: 32 tjednaUzi u trudnoći: 32 tjedna
Posteljica tijekom trudnoćePosteljica tijekom trudnoće
Stupanj zrelosti posteljiceStupanj zrelosti posteljice
3. Stupanj zrelosti posteljice3. Stupanj zrelosti posteljice
Posteljice preranog starenjaPosteljice preranog starenja
Starenje posteljiceStarenje posteljice
Debljina posteljiceDebljina posteljice
» » » Posteljice zrelosti