LadyVu.com

Stupanj zrelosti posteljice 0

stupanj zrelosti posteljice 0

Najvažnije tijelo za nerođeno dijete je još uvijek u razdoblju trudnoće - je posteljica. Ovo tijelo se rađa u utrobi tek nakon oplodnje. I nakon pola sata nakon poroda posteljica izlazi iz maternice.

Posteljica ili sjedalo dijete zajedničko, hrani voće kisik, hranjive tvari, uklanja produkte raspada, te obavlja i zaštitnu funkciju, štiti dijete od raznih infekcija i toksičnih tvari koje mogu pasti od majke u maternicu.

Posteljica prolazi put za obrazovanje, zrelosti i starenja. U početnoj fazi posteljice zove placentocenteza, a već u drugom mjesecu, on je formiran kroz posteljicu. Ukupno razlikovati četiri stupanj zrelosti posteljice po tjednu0, I, II, i III.Zato je planirano fetalni ultrazvuk liječnik pažljivo ispituje kroz posteljicu i odrediti njegovu stupanj zrelosti. Budući da to utječe na dječju hranu, njegov razvoj i zdravlje.

Zrelost posteljice 0

Inače, posteljica zrelost nula stupnjeva se održava sve do 30 tjedana. Ovo stanje posteljice pokazuje da je to bitno za bebe tijelo u potpunosti ispunjava svoju funkciju, a može ga maksimalno zaštititi.

Kada je stupanj zrelosti posteljice 0 ovo tijelo ima homogenu strukturu i to je prva faza njegovog razvoja.

Ali loše kao prerano starenje posteljice i odgoditi dospijeće ovog važnog tijela. Uostalom, s rastom fetusa i placente raste, a ako to ne mijenja sve do 34 tjedana, liječnici su dijagnosticirali poremećaj kao „kasno sazrijevanje posteljice.” Srećom, to je prilično rijetko. Rizična skupina uključuje žene koje pate od dijabetesa ili imaju različite Rh faktor s fetusa, kao i razvoj placente može ukazivati ​​na vjerojatnu prisutnost nedostataka u razvoju djeteta.

No, glavna stvar za majku tijekom trudnoće ne brinite, liječnici mogu napraviti greške, također, i stavio krivu dijagnozu. Neka vaša trudnoća i porođaj ne donijeti tugu.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Preuranjeno starenje posteljice - uzrociPreuranjeno starenje posteljice - uzroci
Posteljice preranog starenjaPosteljice preranog starenja
Kalcifikacije na posteljicuKalcifikacije na posteljicu
Zadebljanje posteljiceZadebljanje posteljice
Posteljica tijekom trudnoćePosteljica tijekom trudnoće
Stupanj zrelosti posteljiceStupanj zrelosti posteljice
3. Stupanj zrelosti posteljice3. Stupanj zrelosti posteljice
Posteljice preranog starenjaPosteljice preranog starenja
Debljina posteljiceDebljina posteljice
Kada se formira posteljica?Kada se formira posteljica?
» » » Stupanj zrelosti posteljice 0