6 Pravila bontona u seksu ...
sadržaj:
- 1.1 Je li to vrijedi na prvom spoju ići predaleko?
- 1.2 Trebam razgovarati sa svojim seksualnim partnerom o svojim prijašnjim iskustvima?
- 1.3 Kako govoriti o kondomima?
- 1.4 Vrlo smutitelny i neugodno trenutak: da li u postupku partneri reći u ovom trenutku, menstrualnog ciklusa?
- 1.5 Što ako u tom procesu on čini ono što vam daje dovoljno nelagodu?
- 1.6 Što mogu reći, ako razočarani?
- 1.7 Ono što se ne smije zaboraviti
Da li u skladu sa seksualnim etiketa?
Je li to vrijedi na prvom spoju ići predaleko?
Prema pravilima etiketa koja opcija ne smatraju vrlo uspješnim. najviše First Dates završavaju u seksu, u pravilu, automatski postao najnoviji. Ako vaši planovi uključuju zajedničku Waltz skladatelja u pisarnici - ograničiti se samo poljupcem.
Usput, u skladu s pravilima bontona ne uključuju previše dubok dekolte, suknja, u stilu „iznad nigdje”, ali to je još uvijek prkosna i dopuna šminka. Kako bi bilo da je imao dobro mišljenje - pokušati tražiti skromno i pristojno.
Trebam razgovarati sa svojim seksualnim partnerom o svojim prijašnjim iskustvima?
Naravno da ne! Ono što je on pita o tome već osporavati ova pravila, da ne spominjemo invaziju na svoj vrlo osobni. Pokušaj da bude jasno mu je da niste zainteresirani za njegove prošlosti seksualno iskustvo: „Nisam bio zainteresiran za to - da je do mene, mnogo je važnije - što se događa sada!” I to isto očekujete od njega.
Odgovor na ovo pitanje možete izbjeći vic. No, to će biti sasvim dovoljno da se šaputati mu: „Dušo, ja sam s vama, ali ni ja ne mogu misliti na bilo koga drugoga. Sve što je bilo prije vas. - to nisam ja "
Kako govoriti o kondomima?
Neke žene su neugodno govoriti o ovoj stvari nije beznačajan. I jako dobar razlog! Vi ne briga za svoje zdravlje? Govorite jasno, nedvosmisleno i točno: „Trebamo kondom”, ali reći da je ovaj izraz trebao biti mirni, sigurni i sa smiješkom. a ako vaš izbor Ona počinje tugaljiv cviljenje, kao što su: „Pa, masichka, dobro, zašto mi je to potrebno?” Budite jaki, i za ono što u sebi ne dopuštaju.
Još bolje, samo u slučaju, nosite ga uvijek sa sobom. Kondom - to je tako mala, tanka, kvadratnenkaya widget koji će se uklopiti i najmanje svoj torbu!
Vrlo smutitelny i neugodno trenutak: da li u postupku partneri reći u ovom trenutku, menstrualnog ciklusa?
Upozori nužno potrebno. Nakon glupo pretpostaviti da će sve ići dobro, a on nije primijetio ništa.
Muškarci, iako smatra se jakom, ali psihološki stres su gori od nas lijepa. Možete li zamisliti što će se dogoditi s njim kad se otkrije krv na svojim reproduktivnim organima? Šok što je vidio - nije najbolji prijatelj nastavak normalnih odnosa.
Što ako u tom procesu on čini ono što vam daje dovoljno nelagodu?
Ako je to nešto što apsolutno ne sviđa - onda morate brzo poduzeti noge zajedno i otići kući. I ako je, manje ili više tolerirati, rekao: „Ne mora, molim vas.” U tom slučaju, ton ne bi trebao biti neraspoložen i duševan.
Možete, naravno, i šutjeti, ali gdje je garancija da je vaša tišina, on nije prihvatio kao činjenicu - što radite? I vjerujte mi, sljedeći put će biti puno gora. Ne mislim da je život s protezao tetiva i mišića, ugrizao usne i uške, itd, će izgledati lijepo.
Što mogu reći, ako razočarani?
Ako, na primjer, za vrijeme predigre ili oralni seks, mladog čovjeka, a ne vrlo vješto pokušava da zadovolji vas, a on nije dobar? Reci mu da to nije potrebno. Nakon posjeta ne uvijek postupati u kulinarskim delicijama doći i progutati nije uspio izmišljotina sa slatkim osmijehom na licu. Nakon obroka, ne briga jer si reći: „Hvala vam na gostoprimstvu. Sve je bilo ukusno!”, Jer ti si kulturna i obrazovana djevojka, i to s pravom.
A ako pogledamo, zato što nisu prisiljeni ga opet vidjeti?
Naravno, prethodno spomenutih problema parovi nedavno počeo njihov odnos. Ljubitelji Mi, s prilično dugu vezu, formirao vlastitu etiketu.
Ono što se ne smije zaboraviti
Osim toga se činilo da slijede pravila lijepog ponašanja u tako osjetljivom pitanju, ne treba zaboraviti higijenu, isključite mobitele, a ne da se raspravljati u krevetu drugih, a ne postavljati glupa pitanja poput "Da li me voliš?„” A kad ste me? „” Kako li me?”.
I najvažnija stvar! Nikada ne zaboravite da je vaše tijelo strukture, iako jedinstvena, ali ne u tolikoj mjeri da nije bilo druge žene. Shvaćajući to čini vjerojatnije da ćete učiniti apsolutno elegantan u bilo kojem od gore navedenih situacija.
Video: Prvi seks. TOP 10 grešaka
Video: O sex žene i ruskih čelnika. Artemy Troitsky
Video: Michael Labkovsky -"Seks bez ljubavi"
- Pravila etiketa za djecu
- Pravila ponašanja u obitelji
- Seks na prvom spoju: pro i kontra
- Uvjeti seksualnog bontona za žene
- Seks na prvom spoju
- Da li oralni seks je loše?
- Prvi datum s muškarcem
- Poljubac na prvom spoju
- Bonton odjeća