Koja je orijentacija bi?
Po tradiciji, svako društvo obuhvaća tri seksualne orijentacije - homo, hetero i bi. Nije svatko razumije da je orijentacija bi, jer za većinu ljudi obično grade odnosi s pripadnicima suprotnog spola, i to samo s njima. Uostalom, djeca uče i doživljavaju svijet na primjer svojih roditelja, a svaki od nas su bili mama i tata. Zapravo, u većini slučajeva, rođenje djeteta se odvija u tradicionalnim obiteljima.
Znanstveni pristup
Moram reći da nisu svi žive po principima i temeljima za koje se smatra normalnim i tradicionalni i čak se naći objašnjenje sa znanstvenog stajališta. Tvrdilo se da je osoba s psihološkim rođen aseksualan. A u procesu obrazovanja i formiranja osobe odlučuje o njihovoj seksualnoj orijentaciji. Htjeli mi to ili ne, nije poznato, ali najčešće orijentacija na terenu je ravno, što znači da heteroseksualnost, i Bi kao homo bilo koji način, u ovom slučaju to se ne pokazuju. Dok znanost temelji dokaz onoga što određuje seksualnu orijentaciju ljudi i životinja nisu pronađena, čovječanstvo će biti s neprijateljstvom u liječenju drugih seksualnih manjina.
I kao što je bio prije?
Manjinski - je biseksualac, što dovodi do oba spola i homoseksualaca - ljudi koji su privučeni samo osobi svog spola. Seksualnost groznica čovječanstvo tisućama godina. To je jedan od najvažnijih aspekata ljudskog života. Drugi ne vole sve ljude u svakom trenutku dovoljno. U staroj Grčkoj su mnogi od njih, i predstavnici najvišeg plemstva, koji su bili ili potpuno homoseksualan ili heteroseksualan, ali to djelomično. Čovjek Bi znači da ona može biti lijepa žena i djeca, ali on ima veze s drugim muškarcima i ženama.
U društvu tog vremena je općenito prihvaćen i podiže nikakvih primjedbi. Bila je to privatna stvar svakog pojedinca i njegov jedini izbor. Homoseksualnost u vojsci, također, nije jedinstvena pojava. Sam medij, to ne znači prisutnost žena čini ljude smatrati seksualnih partnera svoje vrste. A stav zatvorenici u to vrijeme nije bilo razlike posebnu humanost, ostavljajući osvojenim vojnici bili prisiljeni odnosom pravo na bojnom polju. Sada je jasno, što znači da svaka dva seksual i kako liječiti prije.
Kako sad?
U 21. stoljeću, takvim manjinama počela tolerirati mnogi zbog činjenice da su ljudi postali slobodniji u mnogim područjima života. No, čak i danas, u nekim zemljama, smrtna kazna za očitovanje homoseksualnosti. Neki se odnose na sljedeći izraz osjećaji više „humano” i podvrgnuti tjelesnom kažnjavanju. No, u svakom slučaju globalno homoseksualci i druge manjine bili u mogućnosti da se izraze i prodrli čak do vrha vlasti sa tribina proročki o potrebi da se dobije ista prava koja Postoje konvencionalni heteroseksualni ljudi.
Bi djevojka znači da ona može imati stalnog partnera čovjeka, ali da imaju odnose sa ženama, i obrnuto. I nitko to nije za suca, to je njezin život i njezin izbor. U slavenskim zemljama, to pitanje se ne raspravlja otvoreno, a znam o tome, ali jednostavno ne vole razgovarati. Zapadne sile se redovno održavaju takozvane „gay parade”. Gay organizirati cijelu povorku i hodati ulicama rodnoga grada svijetle, često minimalne odjeće, čime pokušavaju privući pažnju na pitanje kršenja njihovih prava.
Video: Ja sam homoseksualac? * Test *
Video: Tko je dvo?
Video: [18+] ABM VRSTE orijentacije i dvije stolice [NZNBRG]
- Zašto djeca?
- Dvojezični djece - jedan jezik i dva - to bolje!
- Femp drugi najmlađi skupina
- Kako se registrirati dijete u stanu?
- Dužnosti roditelja
- Spolni odgoj
- Određivanje spola djeteta prema kalendaru
- Hermafroditizam
- Što to znači heteroseksualnu orijentaciju?
- Je li prijateljstvo između muškarca i žene?
- Marelica pekmez „pet minuta”
- Orijentacija Daniel Craig
- Maisie Williams priznao je da nije odlučio o seksualnoj orijentaciji
- Vrijedni orijentacije osobe
- Childfree
- Homofobija
- Postupak vrijednosti orijentacije Rokeach
- Orijentacija osobe u psihologiji
- Spol i rod
- Seksualni dimorfizam
- Socijalna percepcija