LadyVu.com

Ljubav Moschino

Ljubav Moschino

Talijanska marka Ljubav Moschino čuo osim rodom, lišena bilo kakvih sredstava komunikacije s vanjskim svijetom. Ovaj znak je specijalizirana za izdavanje odjeće za cijelu obitelj, kao i moderan obuće, stilski pribor i luksuzne parfeme. Osim toga, ljubav Moschino marka ima svoju liniju kupaćih kostima i donjeg rublja. Danas ima kreativni direktor modne kuće traje Jeremy Scott, a sama marka pripada talijanskom zabrinutost Aeffe S.P.A. I to osnovan 1983, dizajner Franco Moschino, koji je ušao u povijest mode-industrije, kao čovjek koji se odnosi na način s ogromnim ironije. Treba napomenuti da je u početku sve odjeću stvorili Moschino je vrlo casual, a marka je više - Moschino Couture. Nekoliko godina nakon registracije dizajner je uzeo njegov partner Rossella Giardini, koji surađivao radeći u kući modne Cadette. Usput, njegov život nekoliko godina Franco proveo stvarajući odjeću za svjetski poznatom Versace kuće.

U ovom trenutku u arsenalu talijanske marke, postoji nekoliko glavnih linija. Jedan od njih - Moschino Ljubav, u kojima su odjeća za mlade ljude koji se ne boje da izgledaju originalni i ekstravagantan. Izvorno je linija zvao Moschino Ljubav Moschino traperice, jer traperice su glavni proizvodi na kojima su dizajneri oslanjali. Tijekom vremena, raspon odjeće znatno nadopuniti s novim vrstama, pretvara u jednu cjelinu odvojenu liniju mode za mlade. Svaka djevojka danas imaju priliku kupiti sve, bez iznimke, za ormar u bilo koje doba godine.

Ljubav Moschino1Ljubav Moschino2Ljubav Moschino3
Ljubav Moschino4Ljubav Moschino5Ljubav Moschino6

Anti-moda modniiznenađujuće znak Moschino odjeća To je da ispunjava filozofiju talijanskog branda - ići protiv modnom svijetu. Zato je s delikatan okus uvijek izgledaju savršeno, čak i ako se na kariranim ružičastom odijelu nosi kreativni šešir u obliku aviona. Ironija modnih žrtava, promovira Franco Moschino, pohranjuje se u zbirkama marke danas. Dizajneri vjeruju da je nedostatak ukusa na naknadu za pretjerivanje. Ovo pravilo radi u modnoj kući. Ako je većina vaših ime dizajnera skromno ukazuju na uskom pojasu ušivenim na poleđini, T-shirt Moschino Ljubav vidljiv iz daleka, jer je brand ime se ispisuje. Zbog seksualnosti, u kombinaciji sa ženstvenošću, bilješke za humor i lavovski od ekstravagantne odjeće branda ne gubi relevantnost. Moschino Ljubav haljini s flirty boje graška print, traperice s gumbima što su noževi ili viljuške, kreativne pokrivala za glavu - zahvaljujući takvim odjeću tako lako da se osjećaju kao tinejdžerski djevojka koja voli oblačiti u lijepim odjeću. U tom slučaju, dizajneri uspjeli staviti na klasičnim kanonima, a to je lako vidljivo u kostime s hlačama. Čak i takve dodatke kao svijetle satena remen ne krši sklad.

Ljubav Moschino7Ljubav Moschino8Ljubav Moschino9
Ljubav Moschino10Ljubav Moschino11Ljubav Moschino12

Dodatna oprema i obućaCipele ljubav Moschino - je klasični model u ekstravagantnom tumačenja od kojih je prikazan u bojama i dekor. Dakle, klasični sudski cipele su pretvoreni ako je čarapa ukrašen metalnim overlay i sandale ljubavi Moschino s raznobojnim prugastog jedine guideshoe ili koketni luk standardnog završno dotjerivanje slike pretvara u dominantni fokus.

Modeli torbi također razlikuju originalnost i sjaj. Torbe Ljubav Moschino čak u kombinaciji s jednostavnim monokromatskim ansambla izgledaju sjajno, to osvježavajuće. Sklad individualnosti i stila, klasične i ekscentričnosti čine proizvodi marke Ljubav Moschino jedinstven i prođa.

Ljubav Moschino13Ljubav Moschino14Ljubav Moschino15
Ljubav Moschino16Ljubav Moschino17Ljubav Moschino18
Ljubav Moschino19Ljubav Moschino21

Video: otkriti: Ljubav Moschino Bag

Video: Što je u mojoj torbi? | LJUBAV Moschino izdanje | Annabelle DUGO

Video: Rođendan # 26 | Vući - sadrži Ljubav Moschino, Versace i Thomas Sabo

Video: Moschino Jesen / Zima 2016-17 Muška Prikaži

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Parfemi za mlade djevojkeParfemi za mlade djevojke
Torbe vole MoschinoTorbe vole Moschino
Kerr, Ambrosio, Baldwin i sin Cindy Crawford bljeskale na zaslonu MoschinoKerr, Ambrosio, Baldwin i sin Cindy Crawford bljeskale na zaslonu Moschino
Hollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy ScottHollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy Scott
Ženske Branded naočale 2016Ženske Branded naočale 2016
Katy Perry i Miranda Kerr se prijateljski autoportretKaty Perry i Miranda Kerr se prijateljski autoportret
Sati MoschinoSati Moschino
Kišobran MoschinoKišobran Moschino
Odjeća MoschinoOdjeća Moschino
Torbe MoschinoTorbe Moschino
» » » Ljubav Moschino