LadyVu.com

Sati Moschino

satovi Moschino

Ženska zapešće „Moschino” sat je svijetla dodatak modernog sliku na kojoj se ističe djevojka iz gomile. Unatoč činjenici da je osnivač brenda više nije živ, njegovi sljedbenici u skladu s istim principima koji su poznati po Franco Moschino. Bez straha od eksperimenata i kritike! Ne slijepo nasljedovanje mode! Ne ludo skupo!

stilski priborPrva kolekcija ručni ženski sat marke Moschino je predstavljen javnosti u 2003. Moderan pribor odmah postala predmet pažnje, što u potpunosti u skladu s filozofijom slobode i radosti života propovijedao brand Moschino. Bili su kreativni kao sve prije toga je izrađen od strane talentiranih dizajnera koji rade pod nadzorom Franco Moschino. Tako što se dodjeljuje ove dodatke? Kao prvo, nismo mogli proći neopaženo na sat remen „Moschino”. Umjesto tradicionalne kožne i metalne narukvice dizajneri koriste šarene svilene šalove, koji naglašavaju krhkost ženske zapešća. Moschino sat na šalu su dobri da je taj dio može mijenjati dodavanjem slike. Nadalje, takav izvorni narukvica je univerzalna, jer je veličina je regulirana vlasnik. Ne manje impresivan izgled pribor, u kojoj je narukvica je izrađena u obliku bisera. Ovi satovi mogu natjecati s nakitom, koji nisu jeftini.

sati Moschino1sati Moschino2sati Moschino3
sati Moschino4sati Moschino5sati Moschino6


Posebno valja istaknuti i biranja. Preko njihov dizajn ima tim stručnjaka Moschino branda. Vrlo impresivno izgledaju pribor, koji podsjeća na biranje neotvoreni cvjetni pupoljak. Dizajneri su plaćati pozornost i nadrealni stil. Možda je najpopularniji brand stvaranje - je ženski sat „Moschino” na mačka. Stilski slika ove životinje može ukrasiti cijelo lice ili njegov dio. Čak i najosnovnijih modela satova, birajte krasi takvog uzorka, izgledati stilski. I kako se model, koji je vezan za volanom u postavkama metala patka, srca i ruž? Marka Moschino čak i sa strelice moći prevesti praktični dodatak u čin umjetničkog djela!

sati Moschino7sati Moschino8sati Moschino9
sati Moschino10sati Moschino11sati Moschino12
sati Moschino13sati Moschino14sati Moschino15

Video: Pregled ženskih satova Moschino dame MW0247 i MW0246 i MW0244

Video: Pogledajte Moschino MW0148

Video: Pregled sati Moschino MW0204 i MW0205

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Parfemi za mlade djevojkeParfemi za mlade djevojke
Torbe vole MoschinoTorbe vole Moschino
Kerr, Ambrosio, Baldwin i sin Cindy Crawford bljeskale na zaslonu MoschinoKerr, Ambrosio, Baldwin i sin Cindy Crawford bljeskale na zaslonu Moschino
Hollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy ScottHollywood Boulevard povećan ispise rukama Katy Perry i Jeremy Scott
Ženske Branded naočale 2016Ženske Branded naočale 2016
Katy Perry i Miranda Kerr se prijateljski autoportretKaty Perry i Miranda Kerr se prijateljski autoportret
Ženske tenisiceŽenske tenisice
Kišobran MoschinoKišobran Moschino
Odjeća MoschinoOdjeća Moschino
Torbe MoschinoTorbe Moschino
» » » Sati Moschino